Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-06-2007, 04:55 PM   #21
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Betty Boop - Sama

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
Nego, Oggy, sto ne zoves ti u goste, kada su djevojke tu kod tebe ? Nemoj ti tu meni sada, nesto kao radimo, zauzeti, puno se ima posla itd itd
One su uvek kod mene, osim kad mi dolaze gosti

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2007, 05:02 PM   #22
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Prijatno sam iznenadjen....ocekivao sam nesto drugo..ne znam band, vidim idu na festivale itd.
Ako STVARNO one sviraju sve, veliki plus. Pevac(ica) nema "ono" da bi bila mala Avril, ili ko vec. Ali to moze da se uradi na drugi nacin...

Posto je solo vokal tanak i neubedljiv i intonacija ide gore dole malo...(delivery, sto bi rekli ovde), ja bi, na primer, uradio da sve vreme pevaju dve ili tri...zvuci mocnije, masnije a onda na refrenu poradio malo na aranzmanu da bi ga napravio jos vecim i mocnijim. tako nece zvucati kao svi drugi i imace svoj fazon...a posle kad se navezbaju, moze i da se kombinuje malo vise sa solo vokalom...

Dobro izgledaju i mislim da ovde u UK nema ovakvog benda. Sve zenske a pravi pop. Da se srede vokali i koncept, moze da bude nesto. Opet, za preko - engleski je uvek problem..losi tekstovi i naglasak su glavne karakteristike.

Ja bi poradio na njima malo vise (znam sta ce svi sad da napisu: "..i mi bi poradili na njima malo!!!" )
Kod nas ne znam koliko ima smisla, ali preko bi nesto moglo da se uradi

pozz

KO je manager?
Sve sto znaju i ne znaju, ja sam ih naucio
One su daleko od toga da su ista "naj", osim u slucaju "meni NAJdraze", ali imaju dovoljno petlje da takve stanu ispred svih i da veruju u to sto rade. Grupa Betty Boop zvuci ovako kako cujes. Ako se neka od promena desi evolutivnim putem, meni je OK, ali nemam nameru da menjam nesto sto je u startu zdravo i neiskompleksirano.
Za sada imamo dve ponude za inostranstvo i u pitanju su Danska i Norveska, ali je engleski jezik fakat problem svim bendovima iz istocne evrope, pa tako i njima. Takodje je velik problem adekvatan prepev texta koji mora i metricki i estetski da zadovolji kriterijume na drugom jeziku, a da pri tom njegova sustina ostane netaknuta.
RAdimo prilicno opusteno i nepretenciozno, usput se dobro zabavljamo, pa cemo videti sta ce biti od svega

Old 25-06-2007, 05:03 PM   #23
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by nenad View Post
spot je dobar, song je losh ! kad se sve lepo spoji, znaci mladost i svirka, ostaje samo mladost, svirka je !

Ovo je moje subjektivno misljenje na prvo slusanje !
Da bi nekome dao takav komentar, moras da nam pokazes na svome primeru kako izgleda "prava" svirka i kako zvuci "dobar" song...

Old 25-06-2007, 05:07 PM   #24
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Zanrovski i idejno skroz naskroz simpaticno..
Licno, dosta mi kvari pricu taj lead vokal i njegova iskoriscenost u celoj pojavi ... doduse, smeta mi i previse jednostavan bubanj, but it's just me, igrao bi se sa tim do mile volje

Spot je efektan, jer je iskazao njihovu efektnost i nije ni na sekund pokvario utisak.
Svaka instrumentalna deonica prati njihove trenutne mogucnosti. Prica nije "sviracka", vise je to odraz vremena koje provodimo zezajuci se u studiju...

Old 25-06-2007, 05:08 PM   #25
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Miha Blaze View Post
haha!jedan OT! Sad sam ih video u skcu, dosle devojchice da poslusaju svirkicu ))) koliko one uopste imaju godina?
Nisi mogao da ih vidis u SKC-u jer su pre pola sata doletele zajedno samnom iz Budve gde smo bili proteklih 5 dana

Old 25-06-2007, 05:14 PM   #26
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Evo, sada jos jednom...
Hvala svima koji su odvojili svoje vreme i davali svoje sugestije ili dobronamerne kritike u vezi ovih mojih ljubimica. Iskreno, nisam bio u fazonu da trazim savet, vec da samo postavim link ka spotu u fazonu "evo, mi uradili spot", ali se usput desilo par lepih sugestija, o kojima cu u narednom periodu povesti racuna. Opet, da ne bude zabune, ja sam jako zadovoljan svime u vezi njih i necu tendenciozno menjati nista. One nisu operske pevacice, niti imaju nameru da oforme novi "Toto". To su 4 devojcice koje se zezaju dobro, prave gluposti, mene uveseljavaju svojom iskrenoscu u pristupu svemu i dokle god je tako, ja sam srecan. "Dobro" ili "lose" su relativni pojmovi i potpuno nerelevantni. Ima toliko pevaca koji "bas lepo pevaju", ali niko nikada na njih nece obratiti paznju jer nemaju identitet. Sa druge strane, imas "loseg" pevaca koji te kupi na foru ili bezobrazluk i svima super. Ja uvek vise volim ovo drugo, ali i to je stvar ukusa, pa da ne potezemo raspravu i oko toga...
Hvala vam svima jos jednom
Pozdrav!

Old 25-06-2007, 05:23 PM   #27
sgracanin
Banned

Mislim da je super da devojčice ne pevaju turbo folk, i to računam već u uspeh.

Samo se malo potrudite oko intonacije, i držim vam fige....
sgracanin is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2007, 07:43 PM   #28
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Nisi mogao da ih vidis u SKC-u jer su pre pola sata doletele zajedno samnom iz Budve gde smo bili proteklih 5 dana
onda ona crnka ima dvojnicu!

pozdrav!
Miha Blaze is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2007, 09:09 PM   #29
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

RAdimo prilicno opusteno i nepretenciozno, usput se dobro zabavljamo, pa cemo videti sta ce biti od svega

[/quote]

Pa ako se mnogo opustite, nije dobro..prodje vreme, odose godine..itd. Gvozde se kuje dok je vruce!!
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2007, 09:17 PM   #30
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Gvozde se kuje dok je vruce!!
Pa i kujemo pomalo...

Zavrseno je pola ploce i sada radimo na drugoj polovini. Nezgodno je sto ja ne mogu naredna 3 meseca da posvetim samo njima, pa da pisemo i snimamo pesme, vec to radim uz sve tekuce poslove koji mi se desavaju. Leto je malo nezgodno jer svi idu na godisnje odmore, a nas pored svega kaci i par nastupa koji ce nam uzeti dosta vremena svima. Malopre smo se vratili iz Budve gde smo bili 5 dana, a u Subotu palimo za Rusiju, pa Belorusiju gde smo do 15. Jula, onda letovanja koja su se pogodila tako da se ne skupljamo kompletno do sredine Avgusta, a meni pocetkom Avgusta pocinju pripreme za festival... Ako do Septembra odradimo jos jednu pesmu, vrh... Posle bude malo opustenije, ali onda njima pocinje skola...
Tako da nam ne ostaje nista no da se dobro zezamo

Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules