|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ovo jednostavno nije istina ....... cak kada exportujes mix sa dosta efekata ...... napr na pesmi od 3 min , export moze da traje do 6 min , jer komp ne mora da zuri da exportuje u real time u ...... Ja nisam primetio razliku uzmedju obicnog i real time exporta ..... bar ne na Nuendu 3 .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Nisam dobio odgovor pa evo konkretno da pitam. Pri eksportu midi trake na kojoj je na output-u Hypersonic, ne znam sta treba da radim da bi dobio mono wav kako treba. Ako u export prozoru izaberem za output Hipersonic, on je stereo pa se exportuju dva kanala u mono, a ako stavim mono bus ne dobijem nista (sto je normalno). E sad, nasao sam u setup-u Hypersonic-a opciju Audio output gde od 16 kanala prva 4 su S (stereo) i ima opcija da budu Mono x2
![]() Ajde valjda je neko radio nesto sa Hypersonic-om pa zna sta je najbolje uraditi da bi se dobio mono wav Pozz
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
probao si da ga bacish na mono grupu? ne bi trebalo skroz da ti se ponishti signal.. a u svakom sluchaju na samom kraju (kada stisnesh export) mozzesh da izaberesh mono..? ne?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Kako da ga bacim na mono grupu? Ja napravim mono grupu, ali kako da posaljem midi kanal na tu grupu. Audio kanalu mogu da stavim na send mono grupu, ali toga nema kod midi kanala.
Mogu da u export prozoru stavim da bude mono ali onda je i dalje output tog midi kanala stereo i on prijavljuje da ce 2 output kanala prebaciti u mono, a nisam siguran da je u redu tako uraditi.
![]() |
#30 |
MAO
|
![]()
koliko ja kontam, hypersonic je neki VST (oprosti, nisam u toku)
VST ide na svoj sopstevni kanal, koji je po defaultu stereo.. Ukoliko ti u njemu furas neku mono farbu koju zelis da sacuvas kao mono, lepo ispostuj standardnu proceduru na exoprtu i trazi mono fajl kao rezultat. Bez obzira sta ti on rekao, i upozorio te, ti ces i dalje dobiti tacnu informaciju, eventualno ces imati promenu nivoa od 3dB glasnije nego sto je to dok ti je hypersonic taj koji svira. i to je TACNO 3 dB. Ukoliko imas stereo farbu na hypersonicu, onda stvari postaju malko drugacije.. Jer, zasto bi onda trazio mono export? U tom slucaju, Nuendo ce ti prilikom exporta sabrati sam ta dva kanala u jedan, sto nije preterano tragicno sto se same boje tice, osim ukoliko je zestoko kontrafazna.. i to je manje vise sve od scenarija.. ajd sad ti lepo objasni, sta si tacno i zasto hteo? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
cubase sx3:export audio mixdown.. | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 14-12-2008 09:18 PM |
Audio Mixdown | dr.Ru | Audio Software | 17 | 07-08-2006 11:31 AM |
..mixdown vs. recording.. | lesha | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 13-12-2005 07:53 AM |