|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
sa ovim se veoma slazem , zato sam i napisao tamo negde da ce zatrebati vremena da se skapira , btw sibni mi tvoju adresu da ti sibam pesmu za rmx ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Nema tu sta de se ceka da bi se ukapiralo....
Jean Michel se trpa tamo gde mu nije mesto ,a u tom komercijalno-seljackom dance zanru ima milion njih koji su izdali 5x puta bolje stvari od ovoga... To je isto kao da Vangelis krene da radi narodnjake ![]() ![]() Ne bi imao nista protiv da Jarre predje u neki underground/progressive ili u totalnu krajnost -hard techno ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa ne moze da predje u hard core techno, jer je matorac koji je navikao da radi "lepe melodije", cheese harmonije itd. Za njega je ovo, njegovo vidjenje techno-a i house-a... Covek radi sta mu se cefne....i bole ga k***. to se zove Progres - shvatanje, stilovi, zelje..sve se menja, pa i Jarre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Znam da od harda nece biti nista,ali mislim da bi mu neki electro/progressive/underground bolje lezao nego ovo sto trenutno radi.
Progres -manje ,vise... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
mislim da bi mu penzija najbolje legla ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
To majstore
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Vibrator
|
![]()
DaBear, i dalje mislim da su mu nove stvari najveci krsh, a ako meni ne verujes, pogledaj samo komentare po netu..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Dobro nema veze... Navikli smo nesto drugo da cujemo od njega... ono ispalo nesto trece na iznenadjenje svih i to je to. Sledeci album ce verovatno biti oprostajni jer sada ima 60 godina... ...a mozda i ne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Za mene su problemi poceli jos od albuma Metamorphosis. Nemam nista protiv promena, ali Teo&Tea se toliko razlikuje od bilo cega sto je prethodno radio, da ukoliko vam neko ne kaze o cemu se radi, ni u ludliu ne mozete da pretpostavite da se radi o Jarre-u.
Neke karakteristike stila bi trebalo da budu prisutne u svim naknadnim izdanjima, inace se gubi pecat autora i stvari pocinju da gube smisao. Drugim recima, nisam ocekivao od Jarre-a da napravi takav pop dance tehno ili sta je vec to sto je napravio. Onda bolje da slusamo Scooter-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moog Voyager u Jean-Michel Jarre's Oxygene 2007 remake live setupu? | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 42 | 05-04-2008 10:55 PM |
Jean Michel Jarre, You Tube - za fanove | fischek | Razno | 32 | 21-01-2008 06:07 AM |
jean michel jarre | balthazaar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 30-03-2007 06:21 PM |