|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Meni se isto nešto slično događalo sa stupnjevima u Cubaseu jednom, i nisam siguran da to u mom slučaju nije bilo vezano uz Cubase. Išao sam s dva sintića preko dvije zvučne (svaki u jednu) i secondary mi je uvijek bio čini mi se za poluton viši od zadanih midi poruka. Iskreno, nisam se ni trudio to riješiti jer mi nije bilo bitno, al je bilo nevjerojatno.
Isto tako, naišao sam na bug u SX1 (bar mislim da je bug i ako se dobro sjećam, pročitao sam i na netu još par ljudi koji su to prijavili), kod korištenja virtual instrumentsa kao sound plug-inova, main volume u controller laneu ne radi. Bez obzira je li inspektor za taj track na off ili ne. Umjesto promjene voluma dobiješ flutter i nekakav distorzirani sound. Kod korištenja eksternih samplera, tog problema nema. Sve ostale kontrole u controlleru mi rade normalno i VI normalno odgovara, međutim main volume ne. Tako da mi preostaje jedino ili preko automationa ili preko modwheela i swella u sampleru, na primijer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ma da, znam da SX1 ima par bugova. Mislim da je ovaj moj jedan od tih, iako me čudi jer mi je kartica iznimno dobra. Koje si ti bugove s njim imao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A to sto ti je kartica dobra nema nikakve veze ako Cubase ima bug ili ako ne saradjuje lepo sa njom. U principu sam rekao da moze da bude slucaj da sa odredjenim karticama ne radi lepo na osnovu iskustva sa nekim drugim hardverom gde po pravilu nije bilo bitno koliko je kvalitetan hardver vec da li lepo saradjuju ili ne. Prvi macici se u vodu bacaju (SX1), tako da, probaj ti ipak SX3.
![]() |
![]() |
#25 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase/Nuendo - pocetnicko pitanje | Gianfranco | Audio Software | 3 | 09-05-2009 07:35 PM |
Cubase, pitanje - pocetnik | riba345 | Audio Software | 19 | 05-12-2008 05:19 PM |
Pitanje | Goran | Razno | 2 | 13-07-2006 05:10 PM |
Pitanje dobrim poznavaocima programa Cubase SX | milosjeftic | Audio Software | 17 | 23-03-2005 03:59 PM |