|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
evo ti link za web site od Dzihan & Kamien labela (njihov label) imas sva izdanja tamo... www.couchrecords.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Shiva odlično, svidja mi se!
jedino je malo predugačka, da bi je ljudi ?to bolje kapirali ja bih je skratio na oko 6 minuta |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
slažem se sa cikom iznad mene a i onaj voice intro malo kraći ako je moguće nekako ... podseća me na stari orbital
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
Sad pricam kao slusalac ,a ne neki strucnjak (kao sto i nisam). Ne smeta mi to sto stvar traje toliko cak sta vise da je kraca cini mi se da bi mozda i izgubila svoj karakter .Isto tako ne mogu da stavim zamerku ni na vokal ,a jednostavno da bi se u potpunosti iz prvog slusanja razumeo isti ne smatram bitnim .Malo me podseca na neke stvari koje sam slusao ranije i isto tako vratila me je nekoliko godina u nazad(pomalo nostalgicna) sto po meni nije mana .U svakom slucaju mislim da je vredna nekog izdanja (naravno ne pricam sad o produkcijskim kerefekama u koje se ne razumem ali verujem i ako ima nekih mana da nisu toliko velike) i mozda bi mogao da svratis do nekog studija ako nista drugo cisto da cujes kako bi to zvucalo kod nekog drugog (mislim na produkcijske kerefeke ) pa da uporedis i sam odlucis sta je bolje .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Psiho
|
![]()
Da, bilo bi izvrsno da to mogu poslushat u nekom drugachijem okruzhenju i na malo ozbiljnijim monitorima od alesisa. Na zhalost ne poznajem nikoga tko ima takve uvjete. Imam dojam da mi ovaj monitoring malo sakriva srednji pojas. Mozhda ne frekventno koliko "razgovjetnoshchu" (ne znam kako bi to objasnio)
. Vokale i par drugih textura sam radio u predprodukciji i svaki sam za sebe se chuje odlichno. Jasno, nie bitno kako element zvuchi sam za sebe vech kako se ukopi u konachni produkt. Upravo u tom segmentu imam dojam "varanja" na A-MKII. Da to (koliko toliko) izgjegnem obichno takve guzhve rjeshavam zrcalnim filterima. Isprogramiram filtere tako da "uvode" novi element jednako kao shto prethodni "izlazi" iz mixa. Jasno... takav matematichki pristup ima i svoih nedostataka, a predvidivost mi od svih daleko najvishe ide na jetru. Bilo kako bilo hvala na iskrenom komentaru i nepristranoj perspektivi. Nadam se da me moja muzika bolje prezentira nego shto ja prezentiram nju ![]()
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
evo poslušao sam na poslu na Harman Kardon zvučnicima(doduše kompjuterskim) i zvuči fino..poslušaću i kući na monitorima..ne smeta dužina,nije dosadno..kao i mnoge chill stvari (ili lounge kako ih sada zovu) lagano i neobavezno prija za slušanje dok nešto radite ili samo otpadate po kući...ovo komotno može da prođe na nekoj kompilaciji spomenutog tipa...šalji negde...tako ćeš dobiti najobjektivnije mišljenje..ovde su te mnogi uzeli na zub...
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 27-11-2006 at 09:30 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Psiho
|
![]()
hvala!
znam da sam ovdje "na tapetu" ali kontam da chu tako dobiti najkritichnije moguche mishljenje. Obzirom da uvijek mozhe bolje... kritika nikad ne shkodi. Opasno je ako se uljuljkam u "prejebena mi je muzika" razmishljanje. Kritika pomazhe da ostanem u balansu. ![]() Mislim da sam na pochetku i naveo da sam ja zadovoljan aranzhmanom i apsolutno ne sumljam u sadrzhaj stvari. Tehnichki dio izvedbe je ono shto me muchi i siguran sam da mozhe i puuuuuno bolje... s vremenom che i bit. Slanje etiketama je pak drugi par rukava. To bi dalo mishljenje o komercijalnoj isplativosti moe glazbe a to nie vrijednost kojoj tezhim...
![]() |
#28 | |
Member
|
![]() Quote:
lupam Chill Tribe Records Interchill Records Last edited by yoloko; 27-11-2006 at 02:26 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Psiho
|
![]()
ma ili twisted ili nishta
![]()
![]() |
#30 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Time stretch algoritam ...? | OFF | Audio Software | 38 | 29-04-2008 12:17 AM |
ATC-X time!!! | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 35 | 03-11-2007 08:37 PM |
The Time Machine | awacs | Razno | 12 | 23-08-2006 10:23 AM |
2 Before time - Mangup | puRe | Promocija radova | 20 | 23-10-2003 05:26 PM |