|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
api nije posebno bolji, ali ima specijalan karakter....avalon je skoro svima prvi izbor za snimanje rap, rnb vokala...dok je tubetech klasa za sebe(sve dobro zvuci) ![]() iskreno pojma nemam sada o cemu govori ova tema...pojavi se brdo api-a, soundelux-a, avalona.....ipak je na kraju ljudski faktor odlucujuci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
a u drugoj opciji, solidan mixer plus jedno posteno, high end pre sam naveo avalon ili tubetech kao primjere solidnih voiceboxova. ima ih jos na tone. znaci, nisam usporedjivao api i tubetech kao takve.. kad udjes u zonu 2 soma i vise za kanal, vise "losih" sprava nema.. ima samo onih koje nekome individualno vise ili manje pasu za datu pjesmu/projekt. e sad kad si vec dotaknuo API, nije lose spomenuti da legenda o api preu ne dolazi od silnih lead vokala, vec od sveg drugog - gitara, ponajvise bubnjeva, klavijatura, mpc i ostalih drum machine-a itd. lead vokal mu nije bas forte. pogotov u danasnjoj produkciji. mislim, da je covjek rekao "radim rock/pop pravi bubanj i imam 20 somova", ja bi mu rekao da odmah uzme API500 rack i natrpa ga sa osam 512C pre-ova. btw, idem uskoro u DIY projekt dva komada (sa originalnim opampom i transformatorima). ako nekog zanima pogldeajte na eisenaudio.com i potrazite postove o tome na gearslutz.com. vrlo zanimljivo, vec sam se cuo sa tipom.. Quote:
osobno lovim u87 (stara, BRD verzija), pa ako neko ima ili zna nekog ko ima.. Last edited by clusterchord; 12-11-2006 at 12:44 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kupio bih od Gabriela SSL i Olimic studio! Ako pricamo o predpostavkama, onda moze svasta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Ostatak je ulozen u Formulu 1, Nokiu i td.
Zbog ljubavi i hobija sam taj mali deo ulozio u muziku ( a Gabrijel je profitirao). Last edited by LACKY; 12-11-2006 at 02:46 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
@ clusterchord
Skapirao sam da je nesporazum ... ali mi je drago da si razjasnio ![]() ( doduse i dalje se ne slazem sa Classic II vs U 87 , ali to je pa naravno moj stav ) ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|