|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() To sto pricas je mozda i najveci problem nas kao branshe, ali i scene uopste
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
wikipedia kaze:
Producer may refer to:
From Wikipedia, the free encyclopedia In the music industry, a record producer (or music producer) has many roles, among them controlling the recording sessions, coaching and guiding the performers, and supervising the recording, mixing and mastering processes. This has been a major function of producers since the inception of sound recording, but in the latter half of the 20th century producers also took on a wider entrepreneurial role. These activities comprise record production. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ja to ne dozvoljavam i takve udaljavam dok se radi, posto pretpostavljam da to umeju sami, ne bih im ja bio potreban, vec bi seli i odradili to sami... ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nije taj....on ne ulazi u te sitnice. Samo kaze na kraju (ili pocetku!) - nevalja nista, ostav! ponovo! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ranije sam radio nekakve pesmice (kao i svi pocetnici za koje se provali da i nisu tako losi, a rade za sicu ![]() L&M, radim ja tako jedno epohalno delo jednom chichici koji je bolesno iskomplexiran i zeljan razmetanja svojim neovozemaljskim talentom ![]() Pesmu je trebalo da otpeva jedna cura, koja zaista odlicno peva... Otpeva lepo devojka i eto ga pametujuci chichica: -Falsh! Falsh! -Izvinite, gde je taj falsh? Ja ga ne chijem??? -Jasno se chuje... on nije veliki, ali se tacno cuje kad padne intonacija! Nista... ja uzmem lepo insertujem Antares Auto Tune i disablujem ga... samo ga otvorim da ga chichica vidi...i pustim ponovo istu traku... -Eto... sad je PUNO, PUNO, PUUUNOOO bolje... nema falsha! Program ga je ispravio! ...a Antares Auto Tune sve vreme ISKLJUCHEN, NE RADI NISTA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Bilo je X takvih situacija, a jedno vreme sam se zabavljao magarchenjem takvih producenata ![]() ![]() Sada, u startu pitam sta je tacno moj posao i sta se od mene ocekuje, pre nego sto krenem da radim, lepo kazem sta se ne sme... dok sam mislio da su to stvari koje se podrazumevaju, to mi se uvek obijalo o glavu... stvarno je chudo da se svako razume u sve i da ljudi obicno vole da budu pametni za svaki posao, izuzev za svoj posao... Ljudima koji rade muziku u studiu i ponekad moraju da saradjuju sa takvim "producentima", definitivno treba dozvoliti nosenje oruzja i dozvoliti im recimo pet ubistva godisnje ![]() ![]() ![]() He, he... pa kad ti neko kaze npr.: -Imas li neki ciprcanglasiji reverb, zurlastiju trubu, klofnastiji dobos i ostriju chinelu? Lepo mu kazes: -Za pocetak imam ostriju chinelu... i iz fioke izvuches uredno izostren ride i raspalis ga njime u glavu, pazeci pritom da ga ne ubijes, jer za njega imas i tuplju nogu, i tezi dobosh, drvenije palice, tanju zicu za violinu... ![]() ![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 03-10-2006 at 07:59 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
VIP Member
|
![]()
Kad ce novi gost foruma da preuzme stafetu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Nisi se valjda umorio?
![]()
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ja ti jos nisam postavio pitanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kad ce novi gost foruma? | DaBear | Predlozi i sugestije | 54 | 13-12-2009 11:19 PM |
Gost Foruma | Mogli | Predlozi i sugestije | 3 | 07-04-2005 07:10 PM |