|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Ko nije imao Terratec, ne zna sta je stabilan sistem...
Ali ovo zaista ozbiljno mislim. Jedina prava mana su malo slabiji konverteri, ali ne toliko da bi mogao da se svrsta iza bilo koje low-budget karte koje su uglavnom u opticaju. Sad sam citao bas u poslednjoj Audio-media-i da je Terratec izbacio novi FW uredjaj koji jebe kevu cak i sa konverterima i kosta oko 300 evra.
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Ima li ovde nekoga ko uopste koristi Pro Toolse?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ima......moze se naci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
Malo OT, ali potpisujem. Imam EWX 24/96 i Fire 6 24/96. Jedini problem bio kad sam instalirao SP 1 i sve otislo dodjavola. Skinuo ga i sve sljaka ko zmaj. Sorry za OT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ima ima, ne brini se.. ![]() ![]() Nije PT ni malo los SW, naprotiv za neke stvari ga ne bih menjao ni zasta drugo... ...editacija audio trackova, preglednost traka, vrlo precizna vizualizacija audio signala u samom EDIT prozoru, file browser...nema suvisnih boja i dugmica i ne znam ti je cega svega.... To su za mene vrlo bitne stvari u toku rada i po mom licnom misljenju prednjace u odnosu na SX ili Nuendo. Sto se tice ostalih programa - nisam radio u njima, ne mogu da uporedim (osim CWa, al mislim da ga nisam upalio min 4god :o , tako da bolje da cutim ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
a da li onda vecina vst instrumenata ima tu rtas podrsku,tj.ako predjem na pt ocu li moci koristiti el.piano,the grand,korg legacy i neki sampler tipa kontakt...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam nedavno instalirao PT i jako mi se dopada. Vrlo logicno, jednostavno. Mislim, ne znam jos ni osnovne stvari, ali planiram da odvojim neko vreme da naucim da mixam i editujem u njemu.
Sto se VST instrumenata tice, oni me u PT okruzenju ne zanimaju, ali kako naterati VST plug-inse koji nemaju RTAS podrsku da rade u PTu?
![]() |
#30 |
Vibrator
|
![]()
preko wrapper-a..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pro Tools.. | Zid | Tutorijali | 4 | 26-05-2006 12:20 AM |
Pro Tools HD vs Pro Tools LE | kravadinka | Audio Software | 20 | 16-03-2006 11:29 PM |