|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
google...trazio sam nesto, ali ne i forum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Cim ga je tata Rumski napravio, stigoh i ja (bejah prvi clan, ako izuzmemo admina dr.Ru-a). Mislim, postojao je tu audio.co.yu , ali on nije razumio ono sto smo ja i Branislav (dr.Ru) imali u planu za ostvariti. Pocelo je svakodnevno druzenje i sa tada ogromno posjecenim (audio.co.yu je bio ogromno posjecen sajt kada se uzme u obzir da su slicni , a ozbiljni sajtovi/forumi imali svega 4-5 clanova) smo Branislav, Ja i Boskovic organizovali sve cesca i cesca "okupljanja" povodom razmjene ideja, softvera, znanja na rumski forumu. Tada su tu stigli Eon, Idekius, Arados, kvu, Mogli, Pure, Jadran, Anita, Sandro, Ivan, Shot itd itd (izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio)...Dobro druzenje, atmosfera koju smo tada zaceli se vjerujem i dan danas osjeca u "vazduhu" koji svi vi "disete" sada. Pozdrav svima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Sreo imenjaka ProkDu-a na Chillout forumu koji me poslao ovamo, nakon sto smo skapirali da se znamo sa neke prastare gitarijade. E sad otkud ja na chillout forumu, to je vec teze skapirati
![]()
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
jebem'i'ga.. secam se da sam gotovo od pocetka foruma tu.. mislim da sam preko boskovica provalio, mozda cak i preko Ru-a.. nisam siguran
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Super Moderator
|
![]()
Ja sam te zvao tachno se sjecam, jer sam registrovao tvoje postove na nostalgiji posle izlaska Vladovog prvog albuma
Bilo je josh takvih ljudi (Sandro, dvuckovic) koje sam locirao i mnogo prije otvaranja foruma. Sve pochelo sa mojim interesovanjem za audio produkciju i srecom da sam naletio na Divinera i Bassystema na benchmark forumu. Poshto je pochelo da se ozbiljno diskutuje Milan iz NSa je napravio www.audio.co.yu ali je dr.Ru uchinio pun pogodak i pokrenuo Rumski. Ostalo je istorija ![]()
Oglas: Trazim sekretaricu! Cure iz Flying Cargo YU bice odmah primljenje ![]() http://www.rumski.com Last edited by Boskovic; 30-11-2005 at 02:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
Preko nechijeg potpisa, a sa foruma od www.bencmark.co.yu sajta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() salim se naravno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Rekao mi Sille : Probaj da odes na ovaj forum ima interesantnih tema i ljudi , mislim da ce ti se svideti. Pratio sam forum par nedelja i onda odlucio da se prikljucim jer mi se svidela atmosfera. Inace ne posecujem ni jedan drugi forum ( malo vremena sto imam provodim ovde ) .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Spu?tate li dasku nakon mokrenja? (anketa) | idekius | Pricaonica | 22 | 18-09-2009 11:35 PM |
rumski forum | diviner | Obavestenja | 17 | 13-01-2009 03:27 PM |
rumski forum | nenad | Razno | 9 | 18-10-2007 05:08 PM |
NEW FORUM USER!!!!!!!! | bumbar | Computer Hardware | 1 | 24-07-2004 11:05 AM |