|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ah,ti basisti...prica kaze sledece:
zakacili se klavijaturista i basista...zamalo da se pobiju.dolazi gitarista i krene da ih razdvaja... gitarista:"pa,dobro ljudi,sta je bilo?" basista:"kreten mi je rastimao zicu!" gitarista:"pa dobro,nije problem,nastimovaces je ponovo" basista:"da,ali nece da mi kaze koju". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Misli clanova rock benda dok sviraju:
pavac : al' cu da oderem onu malu iz prvog reda... bubnjar : u sto sam dobar, ala polivam... gitarista : kakvo je ovo pojacalo, opet me kabel zaje*ava, sta je ovo bre?? basista : aa,cc,gg,aa,cc,gg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
AHAHHAHAAHH!!! ^^^
do jaja.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
jedan tinejdzerski iz garaznih dana:
Q: sta radis kada vidis bubnjara kako trchi u krug i krvari... A: prestanes da se smejes i pucas ponovo nista licno ![]()
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Ulepsao si mi dan !!!! Ajd' onda i ja jedan ( mozda je i bio ali .... eto ![]() Pravi doktor svog Frankenstajna , i udje u radnju gde prodaju razne delove tela za pravljenje istog . I dodje red na kupovinu mozga ...... Doktor : " Posto je ovaj mozak ? " Prodavac : " to je od lokalnog alkoholicara ...... 50 $ " Doktor : " A ovaj ? " Prodavac : " Aaaaa ....t o je Dr , Mr i ostalo ..... 1000 $ " Doktor : " ... ok .... a onaj skroz gore na polici , vrhu ??? " Prodavac : " aaaaa .... taj kosta 20.000 $ .... to je mozak jednog bubnjara " Doktor : " Pa zasto je on toliko skup ? " Prodavac : " Pa zato sto je potpuno nov .... nikad nije koristen !! " eto ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
evo i dva od mene...
1...Zatrudnjela operska pjevačica i i doktori joj rekli da će dobiti dječake blizance. Medjutim nju je živo interesovalo hoće li biti muzičari kad porastu i tako ode kod gatare proročice da joj kaže. Ova joj kaže da će stvarno biti muzičari obojice i to popularni, medjutim jedini problem je bio u tome što će jedan postati slavni operski pjevač , a drugi turbo folk...To je opersku pjevačicu jako zabrinulo i pitala je gataru kako da eliminiše ovo drugo...Gatar joj kaže da kad dječaci budu imali po pet godina stavi na sto harmoniku i da onoga koji prvi pridje odmah ubije na licu mjesta...inače nije bilo drugog rešenja...Iako je to bilo malo surovo, operska pjevačica je bila strasni protivnik narodnjaka i stvano odluči da to uradi... i tako napuniše dječaci po pet godina, ona stavi harmoniku na sto i odluči da uradi kao što jo je rečeno. Dječaci se pojaviše i jedan bojažljivo pridje harmonici. Operska pjevačica ga bez razmišljanja utuče oklagijom i dječak pade na mjestu mrtav u lokvu krvi...upravo kad je ona mislila da je sve riješila , drugi dječak uze harmoniku, stavi je na leđa i krenu ka vratima. Kad je došao do vrata iz grla je pustio hardcore narodnjački triler " uuuubila si pogrešnog čovjeka" i ode u susret slavi... 2. Takmičila se dvojica gitarista koji bolje svira i pošto su navodno odsvirali , jedan kaže "daj bre, razbio sam ga! Ja sam odsvirao sve i još pride popio čaj a on još svira ![]() Last edited by balthazaar; 20-06-2007 at 02:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() Quote:
jaooo ovaj je dobar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
rijesio bubnjar da se baci u narodnjake i oce da uzme harmoniku.
udje u ducan sa instrumentima i prodavac ga uputi na dio gdje su harmonike. i prodje jedno pola sata razgledavanja, kad evo ti njega k prodavacu: evo, svidja mi se ona velika crvena u kutu. prodavac ga pogleda i pita, jeli, ti si bubnjar, zar ne? da, kako znas? ona velika crvena harmonika je radijator... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
P: Kako ćete prepoznati da bubnjar kuca na vrata?
O: Ubrzava!
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Hajd' kad su već bubnjari na "tapetu":
-Koja je sličnost između bubnjara i konja??? -Oba odmaraju stojeći... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |