|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Jebote sad ste me stvano zainteresovali .... tako da ne mogu da verujem .... ali zbog vas mozda i kupim .... jer nemam zivaca da cekam da mi donesu ...... ali ako nije mrkli mrak ...cuvajte se ...moja osveta ce biti ....
![]() ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja sa moje strane mogu samo da cestitam Vladi na pesmi - Nisam Ljubomoran!
TO je tako dobro aranzirano, sa takvom energijom i sarmom, da sam se odusevio na prvo slusanje! Imamo posla sa velikim majstorom! Izgleda jednostavno, ali nije...i u tome je caka! To ne moze svako. Moje zamerke su minimalne i mogu se odnositi na neke delove teksta i na to da se mogla u spot ubaciti i neka madjarica...Svaka cast Vlado!! Jako je dobro!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Cestitam na tome sto ce pesma postati veliki hit,a i vec je!
Takodje na odlicnom marketingu.Ona fora sa posterom je extra,kao i jako povoljna cena. Medjutim,kada god krene deo "Ako pogledas drugog,drugu pogledacu ja..." meni se u glavi vrti jedna strana pesma (ne znam tacno ko je izvodjac). Meni je to identicno - sorry! Pitao sam kolegu za misljenje i on se slaze sa mnom da je prevelika slicnost u pitanju - tj. da je gotovo isto. Pitao sam i brata koji se extra lozi na ovu pesmu - on kaze da nema slicnosti! Evo srecom imam snimak sa TV-a te pesme koju je izvodila jedna takmicarka u "Idol"-u...pa me zanima vase misljenje da li je po vama ovde rec o velikoj slicnosti,maloj slicnosti ili nema slicnosti !? http://www.geocities.com/gianfranco_bg/slicnost.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nema slicnosti!
A i stvarno je bilo za ocekivati da Gianfranco nadje neku zamerku... ![]()
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Ok,prethodni primer je bio takav da mogu lako da ostanem neshvacen.
Evo sada nepobitnih dokaza: uskladio sam pitch i timing obe pesme i pustio ih istovremeno-jedna je skoro skroz levo a Vladina skoro skroz desno. Ajde da cujemo sada misljenja... http://www.geocities.com/gianfranco_bg/slicnost2.mp3 (ne plasite se,fajl je samo 200kb ![]() Posto ce samo nekoliko ljudi moci da skine sa ovog linka,za ostale fajl se nalazi u inboxu: http://mail.yahoo.com/?.intl=us ID: rumski2005 password: jackson Last edited by Gianfranco; 18-08-2005 at 07:44 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
E, ne da mi đavo mira:
Pesma na refrenu ima su?tinski problem - previ?e ili neadekvatan text... Za?to? "...ako pogleda? drugog, drugu pogledaću ja...", Vlado izgovara JAKO brzo, pa su razne smutnje moguće, a i razumljivost i estetika su na ivici! Smutnje:"..ako pogleda? drugog, drugog pogledaću ja...", a to Vladi sigurno nije bila namera... Nisam ljubomorni skot... samo smatram da je text refrena zbrzan... wtf. Ionako ćete me svi napljuvati zbog ovoga... ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() evo san ja jutros dobi i svoj primjerak od ivana (hvala, ivane). ovi poster cu zalipit u sobu - taman iman jedno prazno misto izmedju nastasje kinski i nede arneric. ![]() ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Gina G - Ti Amo (pesma je bila veliki hit pre jedno 5 godina) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vlado Georgiev - Hej Ti @ Barba Studio | ProkDu | Pricaonica | 8 | 11-04-2009 03:51 PM |
Vlado Georgiev - Singl.Novi album?? | Tribal_kg | Razno | 89 | 29-07-2007 02:36 AM |
Vlado Georgiev::: 23.02.2005 | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 23-02-2005 10:51 AM |
Vlado Georgiev | Zid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 28-01-2005 11:21 AM |