|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Vidim ja, sentimentalno si vezan za LA2A...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Ma i za taj prokleti 1176 ....a i fairchild ..... tako da hvala velikom manituu na uadu gde za 900 e dobijes toliko da ne moras da patis .... a onda ti ostane par hiljada za neki moderniji comp ...
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Danas sam radio A/B testic (samo par minuta) LA-2A sa UADa i Impulsa. Ne zvuce bas isto, impuls kao da ima i neki exciter, dosta je otvoreniji, ali i jedan i drugi lepo prikucaju vokal napred i fino ga ucvrste. Plasio sam se da ce ga UAD pojesti, ali nije, i impuls ima primenu (pogotovo dok ne kupim DSP). Naravno, impuls ne komprimuje, pa smo paznju obracali na boju i poziciju
![]() |
#24 |
Mason
|
![]()
Hm... mozda i nije losa fora upotrebiti recimo Sonalksis SV-315 pa nakon njega dodati impuls...
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jesi probao bas UREI impulse?
![]() |
![]() |
#26 |
Mason
|
![]()
Ma pored svega sto koristim i budzim po mashini nemilosrdno opterecujuci procesor, jos mi samo fale impulsi kompresora
![]() Mislim, ima smisla, za neke bitne linije, vocal... ne retko za vocal upotrebim impuls analognog schtudera, ili U87 i sl... ali jos kad bih opaljivao impulse na kompresorima, trebala bi mi sprava od 6 GHz... I onako mi ovih dana stize UAD, dosao je napokon u Bg i prijatelj treba da mi ga posalje post expressom, ako ga vec nije poslao...
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#28 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ili barem link gde ih ima... Jer ne nadjoh nista na noisevaultu... 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Urei 1178 | toxic_codex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 03-03-2009 01:19 AM |
Urei 1176LN+Tube Tech+Ensoniq Paris+Behringer | idekius | Razno | 15 | 19-06-2006 04:24 PM |
Urei 1176 Ln | Splico | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 21-08-2005 11:15 AM |