|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kakav problem sa stereo slikom ...... nesto radis pogresno .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]() ![]() A sloboda govora? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Oggy ..... poslacu ti sve matrice sa RMS -7 na festival
![]() ![]() ![]() Sto kaze milos " I nije NEKA razlika izmedju mono i stereo senda ..." ...... Odlepicu ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Ali kompresija kod mono senda nema deelay kao flanger kod stereo senda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
I kad provuces sve preko skazija na mono sabirnicu :roll:
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
A jel to kroz suko-utikac ili moze da bude i nebalansirano?
![]() ![]() ![]() Ej, skidam Me'shell sa nekim p2p programom, posto nisam uspeo da nabavim. Slusao sam "let me have you" i zvuci opasno (iako me mp3 uzasno iritira). Cudi me kako nisam nikad cuo za nju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Jedini bassista koji to u srbiji moze priblizno da odsvira je Mika Krstic ..... ko mi pokaze drugog imam bar tri albuma spremna za njega
Skini prva dva albuma ....To je spektakl ..... kasnije malo gubi na akciji .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]()
Md , SandRob , pokusacu da objasnim na primeru :
Imate instrument napr. I1 - L30 i com. send - 0 ( Najnizi prag -40 ili manje , odnos 20 : 1 ili vise ) . Kada posaljete deo signala ( salje se vrlo mali deo signala napr . 3 % ) na send pojacate ga u odnosu 20 : 1 ili vise i dobije se I1 = L30 + pojacanje koje ce biti na poziciji u stereo slici ne L30 ( kako bi trebalo ) vec na poziciji senda Fx - 0 . Prakticno dva signala . Slika se pomera prema centru , prilikom izvoza mixa , snimak se malo/malo vise zamuti ako se send upotrebljava na vise kanala ( a upotrebljava se ) . Ovo je jedan deo problematike u vezi sa comp. na sendu . P.S. Tema je interesntna . Treba eksperimentisati par nedelja da bi se videlo sta je sve moguce . |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Stereo kanal na stereo send sa stereo kompresorom .... i predji na nesto bolje od TC
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
ova fora napravi od najglupljeg ritma killer
![]() ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Masterovanje grupa | Braca | Slobodan Milunović - Boban | 3 | 13-05-2009 08:22 PM |
Grupa KAL | zmaj | Pricaonica | 3 | 05-05-2009 02:26 AM |
Kompresor decode -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 20 | 26-04-2009 10:49 AM |
grupa STRIP... | bassystem | Promocija radova | 15 | 30-08-2006 12:17 AM |