|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Pazi samo u cosku na bass trap
![]() Mene ce, vidim ja da razaluju, ako nastavim sa ovakvim glupiranjem. Ima Anita da nas zgromi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Mason
|
![]()
Bojim se da bi HuAnita mogla da impulsivno reaguje zbog offtopica na temi o impulsima
![]()
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Ej ljudi,duboko se izvinjavam za offtopic,ali ovaj chovjek me vazda izazove da se pred svima slatko nasmijem ![]() Deejoo rules ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Instalirao sam Voxengo Pristine Space (obe verzije) i naravno, "light" mi se vise svideo, lepo je sto ima interno podesavanje latency-ja (e, steta sto ga SIR nema)...solidno saradjuje sa procesorom, cepa manje od Waves IR-a. Bas sada isprobavam neki Lexicon-ov impuls, "guitar room" i otkidam na njega !
@ Dushan_S U pravu si sto se tice koriscenja ImpulsReverb-ova tek u mixu, ali ko ce odoleti da odmah (uzivo) ne cuje kako to zvuci ![]()
![]() |
#25 |
Super Moderator
|
![]()
Najbolji offtopic do sada
![]()
![]() |
#26 |
Mason
|
![]()
Nesto mi pade na pamet... Jel' probao neko da koristi impulse iz Ni-Kontakt2 u druge svrhe, tj. van Kontakta?
![]() |
#27 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Oggy, Dushan STereo... izvrsno!! ![]() ![]() :roll: Jedino sad, hm, Oggych... ja ipak ne bi da mi zajedno radimo onu stvar s obzirom da ne koristis pofi programe za muziku. Budem ja radije pitala milosajeftica za to! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Dok ja iscitah svu ovu shegu, Norton prijavi prisustvo dva debela wormsa. I ko zna koliko je uletilo shpijunchina u medjuvremenu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
@ Anita:
Kakve stvari mi da radimo? ![]() A uostalom, nisu bitni programi vec tehnika ![]() Uostalom koji je to program bolji za muziku od winampa (i koji je auto bolji od Moskvica)?! Ne znam... mozda stvarno da zovnes milosa jeftica, ti i ja nismo bas kompatibilni... ![]() ![]() (ovaj ti zagrljaj vracam od juce) @ alfom: Sad bar mozes na pecanje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Evo tebi jedan i za danas. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
X-Verb -Duende----Najbolji plugin reverb ikada | den | DSP forum | 30 | 17-06-2011 09:53 PM |
Lexicon najavio Plugin reverb | anap25 | Audio Software | 56 | 23-11-2009 08:15 PM |
Reverb preporuka? | goran ns | Audio Produkcija - Tehnike | 42 | 14-10-2006 10:40 AM |