|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
Nije veliko.. 300 Kb... nije ni cijela melodija u tome... samo da otprilike cujete sam poslala....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() zvi?danje si mo?da za nijansu prepeglala, zvu?i jako sli?no nekom samplovanom zvi?danju, bar meni... Najinteresantniji su mi u stvari oni pozadinski vokali, to mi se ba? svi?a ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
VIP Member
|
![]()
Sto sam dva puta poslala?! :oops: Oprosti.
Zvizdanje ispeglano zvuci? Mozda zbog chorusa? Malo sam ga dodala.... Mogu i maknut. Daj please pojasni mi sto ti znaci "ispeglala" da vidim na cem da poradim ak treba? Drago mi je da ti se svidaju moji vokalcici.... Tek sam nedavno odlucila "ispustiti" glas... ustvari me Sandro ohrabruje u tom smjeru najvise. Ali radi mog perfekcionizma cesto odustanem od te ideje jer pjevat ne znam savrseno (ni blizu.... ne govorim o intonaciji, nego punoci..)... no dobro, bla bla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
[quote="ANITA"]
Ma znala sam da sam nekog zaboravila! quote] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
[quote="ANITA"]
Ma znala sam da sam nekog zaboravila! quote] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Nemoj pogre?no da me shvati?, ne zvu?i lo?e, nego jednostavno meni ba? zvu?i kao da si usemplovala jedan jedini zvi?duk ili eventualno dva, ubacila u sampler i odsvirala na klavijaturi. I to je tako?e ok, sve zavisi kakav rezultat ?eli?. Quote:
![]() Kod glasa je jako bitan senzibilitet kao i boja glasa, a za to ti ne treba tehnika. Ovde u ovom mp3 ise?ku, ba? mi je lepo legla tvoja boja, i plus ti vokali mo?da mogu ponegde i ja?e u miksu, samo po sebi zvi?danje-fu?kanje je deja-vu, eksploatisano je ve? poprili?no, pa je dobro da nije jedino nosilac melodije nego ima? i vokale. Da ne pametujem ja tu dalje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
Mala konfrontacija sa Dusanom. Pevanje i sviranje ne bi trebalo razdvajati jer je jedno uslovljeno drugim. Koliko god da je instrument lakse kontrolisati, toliko je ispevana fraza ideal za instrumentalnu. Mi latentno instrumentom pokusavamo da se priblizimo vokalnom fraziranju (osim ako ne sviram o nacinom koji je tehnicki osoben samo za taj instrument, na primer, arpegio).
Takodje svi instrumentalisti pevaju "u sebi" i samo je pitanje malo vezbe da to i "materijalizuju". O radu, na mail 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AES: Waves Tune & De-breath | lesha | Audio Software | 2 | 13-10-2005 04:15 PM |
Nuendo 3 ne vidi Antares Auto-Tune DX? | Gianfranco | Audio Software | 18 | 12-10-2005 06:18 PM |
Ovdje ni auto tune ne pomaze | zvincic | Promocija radova | 19 | 15-07-2005 04:04 PM |