|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
najbolji textovi.. stari dugmici
ne gledaj me tako i ne ljubi me vise.. ova mi je ubedljivo na prvom mestu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Meni je njihova najjaca stvar-"..Sve ce to mila moja prekriti ruzmarin,snjegovi i sas i dvije ce pokisle ptice sa tvoga oka prhnuti na jug.."Koju je inace napisao Dusko Trifunovic,kao jos par njih..
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Lepa tema!Recimo da su mi omiljeni tekstovi:Parni valjak-Zastave,Bijelo dugme(samo iz vremena dok je pevao Bebek)-Sve ce to mila moja prekriti ruzmarin,snegovi i sas,Pristao sam bicu sve sto hoce,Sanjao sam nocas da te nemam,Kerber-Na raskrscu......
Ali,ovih dana sam procitala takve "tekstove"-da ne poverujes da ima ljudi koji i to pevaju.Poslao mi rodjak pomenute tekstove da se smejem-pa i smejala sam se do suza.Ali,za to treba poseban topic-da se ne kvari ovaj ![]() ![]()
![]() |
#24 | |
Mason
|
![]() Quote:
To mnogo vise govori o zemljama u ovom nasem regionu, nego o Branimiru Stulicu. Merila vrednosti su takva da je ovde Severina istaknuti i priznati umetnik, a "neznalica" kao sto je Johny mora da napusti zemlju i srecu potrazi kao taxista u inostranstvu. Taj njegov dosadasnji "nistavan rad" zato otkupi TV Pink od Croatia Records (bivsi Jugoton) i napravi reizdanje, a Johny sa tim nema nista, niti moze da sprechi. Od cele akcije ne dobije ni 1 eu, a pripadaju mu iskljucivo tzv. mala autorska prava koja mu i onako verovatno niko nece ni uplatiti, a ako uplati, bice nesto simbolicno. Sigurno SOKOJ nece da vodi rachuna o tome ko u Srbiji emituje Azru i da li to placa...
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Tu noc kad' si se udavala-Prljavo kazaliste
![]() Balkan-Neverne bebe ![]() Jedino moje-Riblja corba ![]()
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
...srbin ima muda kao gajde... - narodna
![]()
![]() |
#27 | |
Member
|
![]() Quote:
Neznam jesi li citao njegovu autobiografiju("Smijurija u mjerama"),evo jednog njegovog komentara, koji mi je onako skroz spontan i super:"..Cim sam primijetio da i sa naocalama pjevam sklopljenih ociju,namah sam ih skinuo.." ![]() Sorry,ja bas odoh u off topic..
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Evo da se iskupim za offtopic:
Vrijeme odluke Svjetlo u dnu sobe plavicasti trag da li me prepoznajes o cemu razmisljas dim iz cigarete nosi moje sne gledam tvoje oci hladne daleke hajde dijete otvorimo ples zamisli da svira najdrazi bend veceras igram samo za tebe svejedno kako to je nebitna stvar ne zelim pricom da te zamaram ljubimo se posljednji put ja ti nudim srecu kao iluzionist tamnu stranu grada govor ulice ljudi na peronu sajam tastine ostajes u krevetu bojis se gomile hajde dijete otvorimo ples... lice moje predodzbe rubna fikcija sjena u ogledalu krug se zatvara htjela bi da te nema ali to ne ide htjela bi da spavas vrijeme odluke hajde dijete otvorimo ples...
![]() |
#29 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#30 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na?i (va?i) textovi | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 123 | 22-11-2013 04:03 PM |