Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-03-2005, 06:57 PM   #21
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Quote:
Originally Posted by ANITA

Thanks Oggy na podrsci (ma sto mi diras CW?!! ). Idekiusu i zvincicu (btw noviji ODLICAN clan... da ne bi ispalo da ih nema) na salama...
*blush*

btw. Anita, nisam ulazio u ove rasprave ali samo mali savjet

ne opterecuj se puno sa ljudima na forumu.

uvijek ima ljudi sa kojima mozes normalno pricat, koji su uvijek spremni pomoci, koji znaju cijeniti dobru salu (i na svoj racun!)...a opet ima likova sa kojima se ne da pricati, koji uvijek tuku svoje bez obzira sta im rekao...bas kao i u stvarnom zivotu.

hvala bogu, onih prvih ima puno vise

a ove druge jednostavno ignoriras i bok

vjeruj mi, nisam od jucer na raznim forumima (i news grupama) na internetu

vazno je znati distancirati se i ne uzimati sve k srcu sto napisu ljudi iza monitora

ps. a kako sam na GF-u napisao:
90% muzicara koje poznajem ima odlican smisao za humor i znaju prihvatiti dobru zezanciju....onih drugih 10% su losi muzicari

citamo se i dalje
zvincic is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2005, 08:41 PM   #22
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

@ Anita:
CW ne diram vise nikome Samo malkice Dekiju posto je odlican za ove konstruktivne rasprave
Oggy is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2005, 10:08 PM   #23
puRe
Administrator

puRe's Avatar

Quote:
Originally Posted by milosjeftic
Anita , tvoji postovi u tutorijalima su stvarno dobri , odlicni .
Ovi drugi ti " ne leze " ( po mom misljenju ) .
Zaklucajte ovu " temu " .
mislim da ti stvarno nisi u poziciji da komentarises bilo cije postove....trebao bi neko da uzme to tebi da uradi - bio bi iznenadjen...
Old 22-03-2005, 10:28 PM   #24
idekius
Mason

idekius's Avatar

Ma postali smo kao changrizavi starcici :roll:

Cak me ponekad pocela radovati dusevna bol pojedinih sa foruma... Recimo slagao sam hiper zadovoljne face pre neko vece dok sam zamisljao Sandrove suze posto je Partizan odrao Cibonu u kosarci Posle me grizla savest, ipak nije u redu da covek toliko pati Ipak je on covek od CW-a

Sto se tice HuAnite, ne vidim njenu gresku, rekla je ono sto smo svi precutkivali, da mi je zao Cipelica, jeste, ali sam je trazio... Da je ispao malo zrtveno jagnjence, jeste i to... to mislim zbog toga sto nije on jedini ciji su postovi malkice kolorisani verama, nacijama, politikom i sl., ali ostali koji su skloni tome ipak znaju za dosta i znaju kad je vrag odneo salu... On nije znao, a HuAnitica je samo javno to rekla, sto je O.K.

I jos nesto! Zasto nju optuzivati? Pa nije ga ona banovala, svi smo se slozili, ja kao poslednji peder, precutno... :roll: A ako neko misli da se eto, on nije slagao, trebao je odmah to da kaze, ako je rekao, ostao je u manjini... Da sam mislio da nije potrebno banovati Cipelu, digao bih frku oko toga na sav glas, ovako sam cutao i cutanjem odobravao postupak koji je krenuo svojim tokom... Znam da nije lepo precutno se slagati, ali eto... desi se...

Ako sada HuAnita misli da mu treba dati ponovo sansu, o.k. je sto to kaze. Licno obzavam ljude koji javno iznesu svoju promenu misljenja. Cenim kada neko nije bandoglav i kada prvi skrene paznju na to da se njegov stav promenio. Najgori su oni koji misle da ce da im padne kruna sa glave ako ospore svoje prethodno misljenje i ako cak ukazu necim na svoju gresku za koju znaju, ali ce da precute da nebi negirali sebe. HuAnita nam je ovim pokazala da nije covek (skwo ) te vrste i to puno cenim...
Old 22-03-2005, 10:35 PM   #25
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Vau, deky! Ostadoh bez teksta. I maca... i Hu...
ANITA is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules