Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2005, 10:15 AM   #21
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Ovde na forumu su stvarno opasni momci, profesionalci, entuzijasti i fanatici, svega ima i moze se jako puno nauciti, samo ako se hoce!! Medjutim, tu generalno postoji jedan problem, a to je ono sto svi znaju - muzicari su jako sujetni ljudi i to je nepromenljiva kategorija. Verovatno sam i sam takav. Jednom prilikom je Bregovic rekao - Kad se skupi vise muzicara na jednom mestu, to ti je kao kad vise muva sleti na jedno go*no...Atmosfera topla, ali nesto...smrdi...
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2005, 03:36 PM   #22
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Max
Nema nista od razmisljanja na takav nacin ......ja radim vise od 70% navedenih a eto me da pomognem ....... to je ono kao kad ti riba kaze ....jao imala sam guzvu 5 dana pa nisam mogla da te pozovem ......mmmmmmhhhhhhhmmmmmm daaaaaaaaaa ......
Naravno da je tako! Uvijek se nade vremena za nesto sto smatramo vrijednim naseg vremena. Bez sumnje.

Ova bi ideja stvarno trebala uspjeti! Nema razloga da ne. I ne treba stalno sipati negativne aluzije jer time se gubi volja i upravo tako se stvari ne naprave. A mi zelimo da ovo uspije, zar ne?
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2005, 03:48 PM   #23
dr.Ru
Administrator

dr.Ru's Avatar

Upravo sam kontaktirao sa Vlado Georgievim, i dogovor je pao. Jos 7 dana pripreme i krecemo. Vlade se stvarno brzo odazvao i prihvatio. Hvala mu za to.
Old 03-02-2005, 03:49 PM   #24
Tiki the Boyler
Moderator

Tiki the Boyler's Avatar

Tiki the Boyler is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2005, 03:52 PM   #25
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Odlicno!
Do tada treba osmisliti smislena, pametna i konkretna pitanja da maximalno iskoristimo vrijeme dok je ovdje! Sva takva pitanja su vec ovdje... ali rasprsena po svuda... trebalo bi si dati truda i organizirati..

A.. mozda i ne treba...
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2005, 03:53 PM   #26
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

odlicno.
predlazem da svaki gost na pocetku navede svoje specijalnosti da kasnije ne bi bilo zabune i suvisnih pitanja..
lesha is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2005, 03:57 PM   #27
Tiki the Boyler
Moderator

Tiki the Boyler's Avatar

Quote:
Originally Posted by lesha
odlicno.
predlazem da svaki gost na pocetku navede svoje specijalnosti da kasnije ne bi bilo zabune i suvisnih pitanja..
A da admini omoguce da svakom ispod avatara pise u koju Kategoriju spada! A "Kategorije" ce oni najbolje osmisliti! (pritom ne mislim na kategorije u smislu ucesca na Rumskom, jer ovde svako daje koliko moze i tesko je procijenjivati doprinos pojedinca; nego na razvrstavanje po interesovanjima, tj. specijalnost kako lesha rece)

Tiki the Boyler is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2005, 04:01 PM   #28
Max
Pro Member

eto iz usta " ribe " ( bez uvrede )

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2005, 04:22 PM   #29
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by dr.Ru
Upravo sam kontaktirao sa Vlado Georgievim, i dogovor je pao. Jos 7 dana pripreme i krecemo. Vlade se stvarno brzo odazvao i prihvatio. Hvala mu za to.
Strava...

Rumski, ako nesto znaci, ja mogu da zamolim Srdjana Babovica (poslednji Gru, Muzika za film "Noz'...), ako se vratio iz Lisabona... Zadnji put smo se culi nesto pre nove godine i tada se spremao na put. Covek ce sigurno da prihvati jer je stvarno izuzetno dobar lik...
Old 03-02-2005, 04:34 PM   #30
Max
Pro Member

Pa kazem ja ....samo pozitivno razmisljanje.....spremajte pitanja za Vladu..... bar smo malo uzburkali desavanja ovde....na radost svih

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules