|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ovde na forumu su stvarno opasni momci, profesionalci, entuzijasti i fanatici, svega ima i moze se jako puno nauciti, samo ako se hoce!! Medjutim, tu generalno postoji jedan problem, a to je ono sto svi znaju - muzicari su jako sujetni ljudi i to je nepromenljiva kategorija. Verovatno sam i sam takav. Jednom prilikom je Bregovic rekao - Kad se skupi vise muzicara na jednom mestu, to ti je kao kad vise muva sleti na jedno go*no...Atmosfera topla, ali nesto...smrdi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ova bi ideja stvarno trebala uspjeti! Nema razloga da ne. I ne treba stalno sipati negativne aluzije jer time se gubi volja i upravo tako se stvari ne naprave. A mi zelimo da ovo uspije, zar ne? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]() ![]()
![]() |
#25 |
VIP Member
|
![]()
Odlicno!
Do tada treba osmisliti smislena, pametna i konkretna pitanja da maximalno iskoristimo vrijeme dok je ovdje! Sva takva pitanja su vec ovdje... ali rasprsena po svuda... trebalo bi si dati truda i organizirati.. A.. mozda i ne treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Vibrator
|
![]()
odlicno.
predlazem da svaki gost na pocetku navede svoje specijalnosti da kasnije ne bi bilo zabune i suvisnih pitanja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
eto iz usta " ribe " ( bez uvrede )
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Mason
|
![]() Quote:
Rumski, ako nesto znaci, ja mogu da zamolim Srdjana Babovica (poslednji Gru, Muzika za film "Noz'...), ako se vratio iz Lisabona... Zadnji put smo se culi nesto pre nove godine i tada se spremao na put. Covek ce sigurno da prihvati jer je stvarno izuzetno dobar lik...
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Pa kazem ja ....samo pozitivno razmisljanje.....spremajte pitanja za Vladu..... bar smo malo uzburkali desavanja ovde....na radost svih
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omiljeni producenti elektronske muzike? | Faktor X | Produkcija Elektronske Muzike | 111 | 14-10-2014 09:03 PM |
Vazni hip-hop producenti :) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 23-11-2009 01:21 AM |
=== NajJa?i doma?i producenti === .. a i ?ire | ProkDu | Audio Produkcija - Tehnike | 89 | 02-09-2005 03:02 AM |
Producenti - domaci i strani | Arthur | Razno | 26 | 04-04-2004 10:02 AM |