| 
 | |||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  15-09-2008, 08:38 PM | #261 | 
| VIP Member Join Date: Aug 2006 Location: Zemun 
				 |  Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti 

... a treće je upisati ?kolu u kojoj će ti objasniti da i jaja i pesak imaju svoja mesta u kulinarstvu...

__________________ TEHNIKA NARODU! | 
|   | 
|  16-09-2008, 12:23 AM | #262 | |
| Junior Member Join Date: Feb 2006 Location: Belgrade 
				 |  Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti Quote: 
  A moje pitanje za NU Bozidar Adzija ste iskulirali!    A kad smo vec kod pitanja, zanima me da li postoji jednoglasno misljenje oko toga koji studijo u Srbiji je najbolji (najbolja oprema/ozbiljna ekipa/ozbiljan rad)? | |
|   | 
|  16-09-2008, 12:58 AM | #263 | |
  . (...) Na?alost, ne znam ni?ta o BA, a ?to se tiče konsenzusa o najboljem studiju - nemoj da ga očekuje?. Najbolji studio za rad je onaj u kome te ljudi prime kao čoveka i nastave da se pona?aju tako prema tebi dogod si i ti takav prema njima. Sve drugo je (po meni) nebitno. Studio je radni prostor u kome sticajem okolnosti ?ivi i neka (bolja ili lo?ija) oprema... Nemam konkretan odgovor po?to već godinama nemam potrebe da zalazim u studija. Pozdrav, Vasa 
				__________________ TEHNIKA NARODU! | |
|   | 
|  16-09-2008, 03:29 AM | #264 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 

najbolji studio u zemlji je moj studio. Najbolja ekipa, ja , moja keruša i poneki zalutali šegrt. Odma posle toga idu Barba i Dejo, i to samo zato što su fini, duševni.
		 | 
|   | 
|  16-09-2008, 04:03 AM | #265 | ||
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: SD/NI 
  Quote: 

__________________ Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... | ||
|   | 
|  16-09-2008, 04:10 AM | #266 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2006 Location: Beograd, Novi BGD 

ko je pametan znace da "iskoristi" prednosti skole... ili ako je jos pametniji moze da je ne upisuje i da se snadje na neki drugi nacin   a to sto je pametnih malo u skoli, a pametnijih jos manje po studijima... i jos to sto pametniji misle da su UVEK najpametniji e to nije dobro...   
				__________________ ...I'm gonna trade this life for fortune and fame, I'd even cut my hair and change my name... | 
|   | 
|  16-09-2008, 04:11 AM | #267 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 

najpametniji su moderatori, inače to ne bi bili. Jedini pametniji od njih su admini, al o tome se ne sme govoriti.
		 | 
|   | 
|  16-09-2008, 04:18 AM | #268 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2006 Location: Beograd, Novi BGD 
				__________________ ...I'm gonna trade this life for fortune and fame, I'd even cut my hair and change my name... | 
|   | 
|  16-09-2008, 08:30 AM | #269 | |
| Member Join Date: Dec 2006 Location: Banjaluka 
 | |
|   | 
|  16-09-2008, 04:16 PM | #270 | |
  .  Kao šumovi za crtani film - svi su karikirani. Ali ono šta sam zaista mislio je: ako bi trebalo da biram između dobre opreme kojom rukovode neprijatni ljudi i lošije opreme sa ljudima koji mi prijaju - pre bih izabrao ovo drugo. Uostalom, dok sam se bavio estradom tako sam se i ponašao. I naravno, potpuno sam propustio da kažem da ti "ljudi sa kojima ti je prijatno" treba nešto i da ZNAJU. No, smatrao sam da se to podrazumeva  . Pozdrav, Vasa 
				__________________ TEHNIKA NARODU! | |
|   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Zabraniti... | idekius | Predlozi i sugestije | 8 | 04-04-2005 12:34 AM |