|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#241 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() @SumAnuT Koristio sam "službeni" Canon A620 koji ima Panorama Assist, a kao stativ sam koristio daktilo stolicu koja rotira... poslije toga malo igranja u Photoshopu i to je to... nije baš sjajno, ali za prvi put valjda može proći!?
![]() |
![]() |
#243 |
VIP Member
|
![]()
Tiki... ambijent je predivan! I'm impressed!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma kako na moze. Ja ni mnogo udaljenije panorame nisam uspeo da snimim, sa istim tim asistantom. Uvek bi mi ugao bio vidljiv ![]()
![]() |
![]() |
#245 |
Moderator
|
![]()
Tiki, kako si zadovoljan sa TC Konektom i da li si ga poredio sa nekim drugim spravama u klasi, pa iznad?
![]() |
#246 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Senior Member
|
![]()
Da se pridru?im
![]() |
#248 |
Senior Member
|
![]()
A ova je iz studia 9 htv-a, gdje ponekad raspravljamo sa toncima kakav bi saund htjeli.
![]() |
#249 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Nisam ih nikako uspio direktno upoređivati, ali ako ti nešto znači... kez na mom licu je bio sve veći sa svakom novom spravom... (a tako to valjda i ide) Ne trebam vam pričati ništa o prelasku sa Live 5.1 na E-MU 1212m... Ali pri prelasku sa 1212m na FirePod sam se prvi put počeo češkati po glavi. Samo slušanje mi je bilo malo tanje na FirePodu, dok su snimci izlazili mnogo bolje. Pretpostavljam da se radi o blagoj prednosti konvertora kod E-MUa dok su preampi FirePoda daleko nadmašili DMP3 (koji je, ruku na srce, dosta dobar). Mada je u tom duelu PreSonus (po meni) izašao kao pobjednik - što zbog funkcionalnosti (pakovanje, preampi, broj kanala, kontrole pod rukom) što zbog puno boljih latencija pod opterećenjem... gdje se E-MU pokazao kao očajan! Prelaskom na TC mi je sve nekako leglo na svoje... Moj subjektivni utisak je da je preamp još otvoreniji a konverzija izuzetno dobra. E sad... na njemu uglavnom radim na 24/96 jer nema problema sa latencijom ni na poprilično opterećenim projektima (na Athlon 64 2800 procu sa 1GB DDR - 15 audio traka 24/96, 10 Hypersonic 2 instrumenata, 2 x NI Symphonic Orchestra, nešto Wavesovih kompresora i EQ-ova, 3 x Assimilator + dignut Fabrik R - latencija 5.3ms bez problema...), a subjektivan sam i iz razloga što puno čačkam njegov Fabrik C kompresor (fascinira me kako radi, a naročito onaj opaljeni interfejs) na ulazu, tako da se čistim zvukom preampa nisam dovoljno ni bavio... Gledaću (ako mi vrijeme dozvoli) da usnimim nešto dobro za test pa da okačim... p.s. O ovome možemo nastaviti na Recenzijama...
![]() |
![]() |
#250 |
Member
|
![]()
Evo i moje skroviste da ne recem "atelier"
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |