|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#211 |
Member
|
![]()
nemoj samo da se razocaras kad budes video control panel od tog taskama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Moderator
|
![]() Taj taskam je prodat u velikom tirazu. Neke karte tog ranga imaju razlicito resene razne stvari koje nekome odgovaraju, nekome opet ne itd... Karta ima gomilu dobrih resenja, more konekcija i opcija, i ne treba olako izvlaciti stavove da je nesto generalno lose ako jedna od stvari nije "po ukusu"... Dobra je to karta, mkII je sada ispod 140€, sta ces vise za te novce...!
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 29-12-2011 at 09:07 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Pro Member
|
![]()
Meni je na Tascamu US 122 crko desni preamp, sad imam profire 2626, razmisljam da u doglednoj buducnosti uzmem RME HDSP 9632
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Pro Member
|
![]() RME HDSP 9632... to ubodes i radi... dobar A/D/A konvertor ... sta ces bolje za 200e
![]() |
#216 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A ovaj Profire kad treba nesto na laptopu i visekanalno snimanje i to je to, za to je dobar, mada ja ni problema sa drajverima nemam, samo na VST Performance u Cubaseu vidim neke male spajkove jos dok ne ucitam nijedan plugin, ali mi se to ne odrazava na zvuk, cak i kad nakrcam projekat nemam problema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Junior Member
|
![]()
MOTU MK2,TC POWERCORE 6000.Imam problem sa Win7 i Motu.Skinuo nove driwer ali u Cubase 5 nigdje ADAT in out.Znali iko rijesiti ovo.......Spasiba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Kompletan avid nije isto na glasu. Gomila legendarnih uredjaja je imala opis: "zna da vrisne"...! AKG D112, Neumann U47, visokotonac na "Jamasi" NS10 i mnogi drugi, pa su opet velika imena... Odluka je, dakle, na tebi... ![]()
![]() |
![]() |
#220 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pokazi svoju konfiguraciju | dr.Ru | Computer Hardware | 493 | 31-01-2014 06:43 PM |
Kako da prodam svoju muziku??? | loadedmutha | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 13-03-2008 07:51 PM |
Kako za?tititi svoju kompoziciju. | Talino | Pravna Pitanja | 20 | 29-08-2006 12:54 AM |