|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Pa CW je svima (pa i meni u pocetku) bio (jeste) zanimljiv bas zbog routinga. Samo za nase uslove, to je dosta zahtevna igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Ne bih mogao ni zamisliti kako bih spojio svu opremu u studiju
sa Nuendom i racunarom a da mi je neka druga kartica u racunaru! Mislim da je upravo zbog mogucnosti routinga najidealnija za studijski rad i iskoriscavanje externih sprava,ne racunajuci ultra skupe sisteme tipa Pro Tools. Jos da se Creamware potrudio da napravi konvertore kao svet,a ne onaj budjavi A16,CW bi bio bi nenadje**v. Neki dan sam 'crtao' u routing prozoru projekat koji mi je trebao za jedan snimak i morao sam da se nasmejem kad sam sve zavrsio kako je to sve bilo izrutirano!!!Externi mixer, externi efekti,Alesis ADAT,Nuendo,VSTfx,gomila analognih ulaza i sta jos ne!!!Opsta zbrka u Routing prozoru i sve funkcionise real-time,besprekorno. Kratko i jasno,CREAMWARE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ton magistar
|
![]()
kad san ja dobi prvega pulsara misli san da to necu nikad naucit i prvo sto san pozeli je bilo zaminit ga za bilo koju karticu. cak san moli dilera da mi zamini za yamahu ili bilo sto i sva srica da je tad nije ima nista na lageru. :oops:
brzo san skuzi igru i danas (iako ne koristin puno cw devices jer za to neman dovoljno dsp-a) ne mogu zamislit rad bez pulsara. jebate, zar moze postojat jednostavniji i fleksibilniji routhing od ovoga?! spajas sve ko da je hardware i sve ti radi real time. pa di ces bolje i jednostavnije?! znaci i kad ti je asio latencija 25ms, ako spojis na ovaj nacin, tebi je latencija 0ms. 8) osim toga, slozis projekt 1 put, sacuvas ga ko startup i default projekt i u 90% slucajeva nemas uopce potrebu otvarat pulsar, jer je u njemu sve namisteno kako treba. dakle, tako to funkcionira kod nas koji nismo oni pravi pulsarovci, ali kad je osnovni routhing (ko u ovom projektu) namisten i imas dovoljno dsp-a za izivljavanje, najmanji je problem u projekt ubacit bilo sto - po potrebi. :roll: sto se tice cijene, supporta i sl. tu se slazem. bilo bi najbolje za malu lovu dobit sve, ali tako nije nigdje. ni sa uadom i powercoreom ne dobijes sve. dapace, za moj nacin rada meni crack za scope platformu uopce ne treba, jer i da imam veci mixer od ovoga ne bi ga koristi. da bar ima jos koji jednostavni, meni bi jos vise odgovara. :roll: @ oggy, za nadogradit ovaj projekt da bi ispuni tvoj zahtjev treba minut i po. ako ne virujes, ukjuci stopericu ![]()
![]() |
#14 |
ton magistar
|
![]()
evo ga:
![]() dakle, samo dodas adat source i spojis preko direct outs na asio destinatin. i privari san se u vrimenu. nije mi trebalo minut i po nego 14 sekundi ![]()
![]() |
#15 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
sve ukupno 12 chipova. bdv: ti mozes uzet samo xtc 6 dsp booster i koristit ga ko uad-1 i tc powercore. isto ko i kod uad-a i poco-a one 'prave' devicese morat ces kupit posebno, ali ti koje kupujes u kvaliteti ne zaostaju za uadom i pocoom, a za razliku od auda i pocoa dobit ces pravi mali arsenal synthova. 8)
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#17 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() ali za moj nacin rada je i ovaj stm1632 previse. :roll:
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderator
|
![]()
Ja ga stalno koristim a kada bi imao Scope SRB ne bi se libio da iskoristim STM4896
![]() |
#19 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
E sad sam se malo zabunio... Ja sam istina poslednji put radio na SFP 3... *ebem li ga koji, ali znam da sam uvek (dok nije dokupljen 48ch) imao problem sto mi fale 2 kanala ili za Adat ili za Asio, tj. uvek se zavrsavalo da je ispastao wave source, te sam za Forge otvarao novi project.
@Sandro: Nisam ni sumnjao da ne znas da povezes, ali sam hteo da napravim foru, pa sam sad ispao glup, mada mi i dalje nije jasno kako je meni uvek falilo (fizicki) dva kanala? Da li je moguce da to nije bio taj mix? Meni se cini da je bio manji... Kako god, to je to povezivanje koje je potrebno i u ovom slucaju ima cak mesta i za jos dva analog source-a pa broj raste na 10ch. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitarista kupio Scope Project i ne snalazi se | Radisa | DSP forum | 3 | 30-11-2007 01:27 AM |