|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Taj mi komntroler dobro dodje kao prvo za klavirske vjeze - etide,
sonat(in)e itd pa onda za koristenje Emulatora, i svakako za rad na PC-ju Zato mi treba 1. klasa kontrolera. Imao sam davno jednu ponudu za A90 -oko 1000 eura, ali odustah - i zajebah se Zvat cu sutra Nikolu u Artist da vidim kako stvari stoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
kada vidim da se nude vrhunski kontroleri(A 80 koji ima polifoni aftertouch) na ebayu za 500 dolara ,dodje mi zao sto se ovde kod nas kontroleri preterano cene.Nemoj kupovati a 90 za 1000EUR!!! Za te pare mozes da naletis na polovnu yamahu s80 koja je novija od a 90 i ima master funkcije kao i profi kontroleri a imas i sint istovremeno-neke zvukove mozes naci i na motifu.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...ayphotohosting |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Koja mi korist od eBaya?
Dok ja naletim na S80, prodje ispit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
SuperModerator
|
![]()
Ako hoces dobru dirku i par osnovnih dobrih zvukova, probaj Korg SP200, ja ga imam, pijanista sam, i ima jako dobru dirku. A za kontroler ces lako, spicis neki Behringer i udri...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
M-Audio keystation 61es problem midi kontroler | buzUki | Computer Hardware | 0 | 04-04-2009 03:05 PM |
M-Audio Keystation 61es | dj_kiki | Computer Hardware | 5 | 13-03-2009 12:40 AM |
M-Audio keystation 88 i pedala | Almond | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 11-08-2006 10:47 AM |