![]() |
M-Audio Keystation 88 Pro
Zna li ko jel' se ovo pojavilo u Artistu?
|
Ne posto oni koliko znam nesto ne rade sa M-Audiom...Lyra i Sky imaju cini mi se...ako ne, mogu da nabave...
|
Znam da "stari vuk" Miso ne radi sa M-Audiom. Valjda mu ne daju dobre cijene?
|
Sta znam dmp3 im je 20 evra jeftiniji nego u liri, bar bio.
|
Purator treba uskoro da uradi review ove mashine.Mada koliko sam citao na forumu(pogledaj ovo http://www.rumski.com/rumski/phpBB2/...13&start=0)
ima jako mnogo problema sa dirkama.Bolja je varijanta da uzmes nekog Fatara(sl 880 pro) i uparis ga sa behringer bcr 2000(nisam znao da ima 4 virtuelne grupe od 24 endless knoba-moze da se kontrolise 96 knobova istovremeno!!!)Ako ti ne trebaju hammer dirke onda neki od Rolandovih A-kontrolera moze da posluzi. Ja sam se odlucio za pocetak za Edirol PCR 80, a kada skuim novac onda i za ovu soluciju(npr.roland a 37,ili A 50 + behringer bcr 2000) |
Problem je to sto meni treba upravo tipka, da ne obijam lokalne stanove zbog klavira.Treba mi zbog ispita iz klavira...
|
Jedino resenje u toj cenovnoj klasi je Fatar (radi dirke za Korga,Kurzweila itd.)
Preporucujm model sl 880 pro( i kosta 550 EUR) koji nije bas nesto mnogo skuplji od sl 990 xp (500EUR) a dirke su mu bolje i ima aftertouch. |
Ja isto mislim da je FATAR klasa za ovoga M-Audia
|
Artist radi sa M-Audiom i to naveliko(ima sve).Neki dan sam bio i cini mi se da ove sprave sada nema a najvjerovatnije se moze naruciti.Nazovi ih. :shock:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:41 AM. |