|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Ima tu logike i mislim da si u pravu Pedja. Hardver je hardver i to definitivno. Ustvari najveca prednost je u konforu i lakoci pri radu sa njim. Sve ti je brate dostupno i to nemoze nijedan softver da zameni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
jebiga...vi?e ?ovjek nezna ?to da uzme! ja znam-virtualni neuron jer mi stalno ispadaju novci iz d?epova pa nikako da sakupim za pravu stvar...al da imam paru sve bih pokupovao od hardwarea jer ako ni?ta drugo,osje?ao bih se ko dijete na bo?i?! samo me zanima kad ?e napravit komp koji ?e sve to da tera bez problema-bez padanja sistema i ostalih sranja,a i sad sam ve? pun dongle-va za taj jebeni software.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Sve je to krasno al' *ebes Neuron bez Modelmakera :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ni hardware nije shto je nekad bio...
![]() http://www.openlabs.com/neko64.php http://www.museresearch.com/ http://www.plugzilla.com/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
Sve je podlozhno zastarevanju, to je jasno. Ali ovde bar mozes da stavis novu verziju nekog VST instrumenta i da imas prakticno novi instrument. Ako uzmemo u obzir neke soft varijante koje ne postoje u hard obliku (recimo Reaktor), verujem da cemo se sloziti da ova varijanta postaje zanimljiva. Ako recimo Reaktor 4 na toj mashini radi jako dobro, tako isto ce raditi i za 5 godina, zar ne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Apsolutno se slazem sa tobom.Treba koristiti sve sto nije podlezno zastarevanju(hardverske i softverske sintove) a kompove koji ih pokrecu na malo doteravanje svakih 5,6 meseci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Super Moderator
|
![]()
Jos jedna banalna prednost softvera nad hardverom jeste da u stvari imas neograniceno izlaza i ulaza(teorijski), ustvari koliko ti dozvoljava komp.
Ovo je neprimetna ali vrlo ozbiljna prednost
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocela prodaja Neuron VS-a! | puRe | Audio Software | 12 | 06-01-2005 12:01 AM |
Hartmann Neuron | puRe | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 28 | 22-04-2004 10:55 PM |