![]() |
Hartmann Neuron VST !!!
Vidi cuda,softverski Neuron
http://news.harmony-central.com/Newp...Neuron-VS.html |
hehe jebi ga pure mogao si i jeftinije proci :wink:
|
E stvarno nisu normalni, ako ovako nastave stvarno ce se ceo studio svesti na jedan kompjuter, audio kartica, mikrofon i par zvucnika !!!
|
Quote:
|
Pa dobro, moze se reci da je tako ali ipak ako zadjemo u detalje jos uvek nije tako. Al' dobro, mislim da ipak preteruju samo da bi uzeli jos koju paru vise.
|
Hardver je harver...ja cak ni rekove ne volim...dok ne vidim dirku-nishta.
|
Stvar je odnosa prema jednom ili drugom..Ja sam takodje ljubitelj hardvera ali sa obzirom da nemam dovoljno sredstava apsolutno sam zadovoljan softverom i vise od toga. Nemas problema sa kablovima, automatizacija je jednostavnija, integracija takodje itd., a da o kvalitetu zvuka ne govorimo = egal
Ipak sam za softverska resenja :) |
Sto se kablova tice tu se potpuno slazem. :wink: :D
|
Iskreno sam odusevljen ovim...jedan od najpametnijih poteza u istoriji sintisajzera definitivno...
Nikada, pa cak ni sada, se nisam pokajao sto sam kupio ovaj sint, a vi cete biti odusevljeni softverskom verzijom :) Mada softverski Neuron nece imati mogucnost importovanja vasih semplova kao ni surround mogucnosti... :twisted: |
Hardver je hardver i to ce ostati za jos pooooduuuzi vremenski period :wink:
Da je softver toliko dobar zasto bi vlasnici studija od par miliona dolara toliko ulagali u opremu......a da se razumemo, ne kazem da softver ne valja ali je ipak hardver ono pravo :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 05:46 AM. |