|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Opis knjige je primamljiv, a i broj strana. Naravno, samo da su pametne stvari ispisane :roll:
Ivane jel si ti Studioton. Ranije si imao taj nick, ali si izgleda promenio. Tad bese neka knjiga za 50? koliko se ja secam pa kad sam planirao da je kupim neko mi rece (ne na ovom forumu) da je preskupo, ali koliko sad vidim, knjiga je 12? pa bi i mogao da je kupim. Jel saljes pouzecem.
![]() |
#12 | ||
Ivan Lekic
|
![]()
50 eur nije knjiga vec multimedijalni kurs za cubase sx .. nesto kao i ova knjiga samo sto je sve u DiVX formatu i ima 28 lekcija i naravno sve je prakticno objasnjeno .. Kurs je u izdanju PCM centra ..
- Knjiga za cubase SX se salje samo u Srbiji i to ne pouzecem vec dobijate profakturu odnosno racun i opstu uplatnicu i odete da uplatite u postu i oni ce vam po uplati poslati na vasu adresu(to je princip kombib-a) .. Sto se tice inostranstva dodaje se 5 eura postarine i mora se uplatiti Western Union .. Tu ja saljem paketic tako da je uplata na moje ime www.studioton.co.yu/kontakt.php Sve je regularno i dobijate racun(knjiga je naravno original a ne kopija) i kosta oko 11 eura + 5 eur postarine za inostranstvo znaci 16 eur .. Quote:
![]() ![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ivan Lekic
|
![]()
Dosta vas mi se javilo na mail za ovu knjigu a u pitanju je BiH ..
-Ovo je knjiga u izdanju kompjuter biblioteke (www.kombib.co.yu) gde takodje mozete naruciti ovu knjigu a cena je sa 10% popusta 720 dinara za uplatu .. Oni knjigu salju samo u Srbiju (Cak bez Crne Gore) a posto platni promet ionako ne radi sa BiH oni ne distributiraju knjigu .. Meni nije tesko da bilo kome preko posaljem knjigu ali uplata se mora izvrsiti WU uslugom i sa ptt uslugom + 5 eura izadje oko 16 a u WU ce vam uzeti mozda jos onoliko koliko i knjiga kosta(mislim oko 10-tak eura) tako da sve na kraju izadje oko 26 eur sto ispada vise nego da kupujete ovde 2 knjige .. Ja mislim da je ovo jedini nacin za distributiranje preko ili je najbolji nacin da vam prijatelj ovde uzme i posalje pa cete vi sa njim lako .. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
Ivane koliko vas ima u studioton-u. Jednom sam se dogovorao sa studiotoncem oko Terratec-ove kartice pa on na kraju odustao od prodaje jer mu odgovara. Jerl si to bio ti ili neko drugi :roll:
![]() |
![]() |
#15 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Ja sada moram na put a ti ?? RANORANILAC? (da ne kazem vampir) hehe ![]() Da secam te se .. sa mnom si pricao .. to sto se tice terratec-a je duga prica i ne bih da gnjavim ostale forumase .. Sve u svemu imao sam posao i morao sam ga odraditi pa nije bilo pozeljno menjati kartu u sred posla ![]() -Ja sam jedini "tonac" jer se studio nalazi na gornjem spratu moje kuce .. naravno da ne radim sam tu su kolege sviraci,pevaci,snimatelji,tekstopisci itd. tako da kada je potrebno radim sa njima .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Nisam vampir. Ne znam kako se kaze z aonog koji ne spava uopste osim kad ima stvarno veliku potrebu za tim tj. da mi se muti pred ocima i da padam u nesvest
![]() ![]() Znaci ti si jedan jedini studiotonac. Znam da na forumu bese jedan sa nickom studioton pa sam tad mislio da si to ti. Bese Terrratec Phase 28 pa si uzeo neku koja je skoro ista i ostavio si T 28. Kakav ti je studio. Jel nesto big ili small. Imas neke slike.
![]() |
#17 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
btw: znan citat cirilicu, ali mi malo zapinje :oops:
![]() |
![]() |
#19 | |||
Administrator
|
![]() Quote:
Moje pismo je ljubav prema ljudima: ni cirilica, ni latinica. Ja ga pisem mojim glasom sa sagovornikom, palcem i kaziprstom na potenciometru/regleru. Jedini put kada pisem svim prstima je kad sviram klavir.
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Administrator
|
![]() Quote:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase SX knjiga (na srpskom) | matija | Tutorijali | 4 | 02-02-2009 06:36 PM |
Koja je kombinacija hw-a bolja? | servent | Computer Hardware | 5 | 21-03-2007 11:41 AM |
Bolja zvucna karta->bolji export midi-a??! | peraZdera | Audio Software | 5 | 18-07-2005 04:33 PM |