|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() p.s. jesi probao ovo sto sam ti rekao ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
BM6A imaju tzv. break-in period koji traj 24 sata. Dynaudio u manualu predlaze da kad ih kupis, pustis da na njima svira nesto(ne mora glasno) puna 24 sata. probaj da uradis to, pa ako ne upali, vrati ih. I, slijedeci put kad kupis nesto, procitaj manual
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Da se nadovezem.. NE SMES GLASNO!
![]() Javi ima li boljitka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Pa zar i tebi!?!?!
Nemoj razmisljati i praviti razne kombinacije nebi li ustanovio kvar! Hitno trci nazad i trazi da ti daju nove(ako uopste imaju) Pitam se samo odakle donose svu tu robu?!Kod mene u studiju nisu svirali ni mesec dana i otputovali su.Bez i jednog jedinog razloga. Kazu mi u Sky Musicu da je neki od mikrofona,kojima je bio ozvucen bubanj,napravio kratak spoj i sprzio kutije???!!! Besmislica.Mikrofoni su ukljuceni u konvertor,adat iz konvertora u pulsar,adat iz pulsara nazad u konvertor i konvertor u mixetu.Zvucnici nisu imali ni jedan direktan kontakt sa mikrofonima.Nije bilo ni oscilacije struje(zakljucujem po ostalim uredjajima) ni bilo kakvog drugog impulsa. Definitvno je greska u njima i riknuli su.Cak nije ni u toku snimanja, nego dok je neka tiha muzika svirala iz media playera na racunaru. Ocigledno je kod nas stigla nega serija sh klase sto me iznenadjuje da postoji kod uredjaja profesionalne namene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Ma da...ipak je najbolje da ih sto pre odneses, reklamiras taj "kvar" i trazis nove
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Da je zvuk "?udan" na oba zvu?nika, bio bi ti od koristi onaj savet sa dr?anjem monitora u radu. Te kutije, koliko ja znam imaju bas koji pliva u ulju i potrebno je da se usviraju. Ali ako je samo problem na jednom i to u obliku ?uma, ve?a je verovatno?a da je neki fabri?ki problem. Osim toga studijske kutije se ne prodaju u paru, ve? na komad (tako se i testiraju), pa mo?e? da tra?i? (ako je potrebno) zamenu samo jednog.
Ako stvarno ne?to nije u redu (to ve? postaje zabrinjavaju?e, ?to se kvaliteta kontrole ti?e). Kada sam gledao moje Event, dolazio je fri?ki kupac modela TR8XL da reklamira - jedan mu je crkao posle 48 sati posedovanja (oko 8 sati rada na 45% snage). To ?to su mu zamenili zvu?nik, ukazuje da ih nije sam izgoreo. Evo sad ve? drugi komplet BM-a ... zabrinjavaju?e!!!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|