|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |||
ton magistar
|
![]() Quote:
i meni je prva asocijacija bila extreeme, kad san cu holandeze. moji favoriti u finalu su i dalje cypar i njemacka ![]() jebate, o cemu mi rasparavljamo :oops: zmaj ima potpuno pravo. takmicenje amatera i pizduni, ako se i pojavi koja 'normalna' stvar, covik se pita 'di su ovi zalutali?' ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
E, samo vas slusam....
Prvo je bilo prepirki i galame oko navodnog plagijata, kad je rec o Zeljku. A onda je ospalo da svi drugi na eurosongu imaju "jace" plagijate nego mi! Holandija peva More then words (ne Modern Worlds Idekius ![]() Ja nisam nikakav fan Zeljka Joksimovica, ali stvarno mislim da ima najbolju - ali najbolju pesmu na takmicenju. Price da li je to narodnjak ili ne, su mi totalno bezveze. Uostalom, to moze da oceni samo neko sa ovih prostora. A i da jeste, ne vidim zasto bi to umanjilo vrednost pesme. Cini mi se da sam jedini ovde koji u potpunosti podrzava "Lane moje" i uopste ne iskljucujem mogucnost da Zeljko 'ladno osvoji prvo mesto...
![]() |
#4 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Prenosim Vam utiske direktno sa terena i
odgovorno tvrdim da ce Zeljkova stvar harati cijelo ljeto! Svirali smo i Mikulicevu pjesmu, ali ne zamijetih bas neko ocaranje. Zeljkova pjesma ce pokupiti popularnost kao i Tosina "Cija si" Sad je li narodnjak ili ne, nebitno. Ali, na koncu konca, zar svi koji prave pjesme ne zele da im stvar bude popularna, pa se tako i Zeljko malo dodvorava trendu! S obzirom na dosadasnji opus Svaka mu cast - samo neka nastavi! Svirali smo u "Panorami" u Zagrebu, cijela sala pjeva #Vreteno" i "Drsku zenu plavu". A vjerujte nakon eurovizije pjevat ce i "Laneta" Zelim mu 1. mjesto od srca - dosta je i Irskih i Engleskih i Luxemburskih drkadzija! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Reci mi kakvi su ti utisci sa Korg-om PA1X?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Niko ne moze da me ubedi da "Lane" nije plagijat ma koliko dobro da zvuci, a to sto se plasirala u finale i sto ce mozda da pobedi to Zeljko moze da zahvali samo nasim ljudima na "privremenom " radu u inostranstvu jer su ga oni izglasali. Zna se da sa ovih prostora ima najvise ljudi koji su rasuti po svetu pa su tako i Srbija i Hrvatska i Makedonija i Bosna zahvaljujuci glasovima iz inostranstva "uspele da urade nesto". Pitam se samo da li ce organizatori Evrovizije da puste ovakvo glasanje i sledece godine
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ludilo!
Nakon sto sam izvukao 120% iz i30, posto sam odbijao igracke tipa PA80 i slicni brojevi, zbog djecije tipkovnice (vrlo neozbiljno od ozbiljne firme) ovo je "za sada" savrsenstvo! Zvukovi fantazija / stajlovi svakako idu od i30 + dorada po potrebi/ manipulacija klavijaturom odlicna / TC Helicon savrsen / tipka odlicna / USB fora super / HD 20 GB dosta/ jos samo mp3 player za popunu pauza Ne znam , za ovih prvih 20-tak dana sam prezadovoljan - s obzirom na 2.800 eura ulozenih. Usput rjesavam se svoga EMU-a, pa izvolite, ne bi bio mnogo love - prosiren je full! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
|
![]()
Plagijat ili ne stranci a narocito Turci su to progutali. Kszem Turci jer se u principu original nalazi negde do njih, mislim geografski.
Zeljko ce sa ovom stvari poraziti ostale u najboljoj varijanti, pod par uslova a najveci je da nema nikakve namestaljke koja je upravo na ovakvim festivalima najvise moguca. Jebi ga odradjena je savrseno i to bas svetski. Ja mu drzim palceve
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Nema namesteljki ali , k'o sto sam rekao, mislim da ce se organizatori zamisliti u vezi ovakvog nacina glasanja za sledecu godinu. Ja iz Smedereva i SCG ne mogu da glasam za Zeljka ali zato mogu Zika, Laza, Pera, Mika, Milojko i Radisa iz Frankfurta na Majni pa ti vidi......Kazu da samo u Nemackoj ima oko 500.000 ljudi iz SCG :roll: + ne znam jos koliko iz Hrvatske, Bosne, Makedonije, Turske itd.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ne bi bilo zgoreg | Arthur | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 10 | 16-04-2009 08:30 AM |
Vazno! :( | Arthur | Razno | 6 | 18-09-2007 11:35 AM |
Sta je to bilo sa Rumskim? | Moritz | Obavestenja | 10 | 29-01-2007 02:05 AM |