![]() |
.... nije vazno, bilo s' kiiiIIiiiIIiim...
.... nije vazno, bilo s' kiiiIIiiiIIiim...
Kako slucajnost moze da ulepsa pesmu... :lol: Covek je verovatno dok je snimao glas slucajno zakopcao **** patentom od pantalona, pa je tako ispao taj deo :twisted: :twisted: :twisted: Rec je naravno o Lanetu :-) |
kazu znalci da u glazbi najbolje zvuci greska ;)
|
Svidja mi se ona pesmica koja predstavlja Holandiju. Cak pocinjem da navijam za nju :roll:
A ovaj Zeljko slicno govori engleski kao Zloba Shiljosevic :evil: |
i meni se dopada holandija ali mi je cipar no1.
|
Ma sve su to teski paceri,takmicenje amatera...A Holandija je sprdnja(po meni),onaj lik sto je bio za gitarom ne bi smeo da pridje mikrofonu nikad vise.Hrvatska pesma je tralala,ali ima strasan aranzman,po meni najbolji.A Zeljko,vazno da nas nije obrukao...i nije tako lose :roll:
|
Mi smo Laneta u subotu svirali, stvarcuga 1. liga
Koke, folovi sve u transu... |
Taman dosao novi PA1X Pro, tako da je zazvucalo bas PRO
|
Quote:
|
Quote:
"Lane" me nervira jer je klasican narodnjak, a i redovno me navodi na smeh jer mi zlurado pada svasta na pamet. Recimo da se u onom delu sa violinom pojavi macak Tom sa 16 gudala i misljenja sam da bi bilo atraktivnije kada bi frulas svirao odeven u Batmanov kostim :twisted: Onaj Bosanski Deen je tek prica za sebe... :D Ipak... Po meni su Holanjdjani bili najbolji, a jedina moja zamerka na njihovu pesmu je ta sto me mnogo podseca na Extreeme - Modern World. |
e stvarno bosanci su ga uprskali totalno ...
|
All times are GMT +1. The time now is 10:42 AM. |