|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jos mi jedino preostaje pregledat bios da vidim ona sranja vezana za procesor!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
ton magistar
|
![]() Quote:
ova optimalizacija je bila na madragorin upit: Quote:
sa P4C800 DELUXE se xp moze instalirat u 5 razlicitih modova a samo jedan radi bez greske! medjutim, ako izuzmemo postavke u biosu, xp drivere i sl. optimalizacija samog xp-a bi (valjda) morala radit na svim systemima. na kraju krajeva, nisan ja izmisli ovu optimalizaciju, nego san skuplja caku po caku sa raznih foruma i sl. ja, recimo, vec par miseci radin i sa iskjucenon virtualnon memorijon i system mi je jos brzi. neznan sto si to, eone, treba napravit da ti npr. ne rade cd-i?! znan da je bio jedan bug sa sfp-om kad su se cedei gubili u exploreru, ali to je davno popravljeno i nema veze sa optimalizacijom. jedino, sto ja kod cedea iskjucin je autorun.
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Evo mog hardw.
MB asus a7n8x-delux 3x HD seagate IDE ,80gb(system)+200gb(audio disk) ,8mb(audio komp) ----------//---------200+200 ,8mb(drugi komp) ----------//---------160+200gb,8mb(treci komp) RAM DDR 2700 2x1gb 2. i 3. komp ----------//------2x512 audio komp(uskoro i tu idu dvije po 1gb) CPU AMD Barthon 3200+ 3x To je ugrubo da otprilike vidite o cemu se radi. Sve mi je jasno da nekad nesto nece,al da na dva hoce a treci da zajeb..,to mi nije jasno!!!! Digi 001,audio komp VSL 2020 drugi i treci,+ u trecem marc x! Sa trecim nema nikakvih problema! Samo drugi serucka!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderator
|
![]()
Sandro...to je bilo ono pre kada si vezano za mene slao optimizaciju pre instalacije XP-a, pa sam otkacio sve zivo...zbog mog neznanja mi nije radilo dosta stvari jer sam otkacio sve
evo je za one koji nemaju pa neka pripaze jer ja nisam : Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kontakt 4 | dejankuki | Audio Software | 0 | 02-09-2009 12:09 PM |
Kontakt 3 | idekius | Audio Software | 4 | 13-12-2007 12:55 PM |