|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
?iveli care... Nemoj samo da bude posle "?ek jo? ovo da nabavim, pa ?u onda da radim ko pravi profesionalac"... Radi u uslovima koje ima? i boli te uvo... Na sve se ?ovek navikne...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
To?no....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Ju?er smo imali probu(zidovi su bili oblo?eni spu?vom) i zvu?alo je znatno bolje....bubanj zvu?i 3duplo bolje...ma zakon.....danas sam preko spu?ve stavio sloj kartona...i opet je reverb do?ao nazad....ali neki druga?iji...?udni.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma moglo bi okej zazvucati. Stavi sto deblju spuzvu. Stiropor mi je malo pipav za montirati jer bi on mogao vibrirati kad se odvrne bas pojacalo. Moras ga dobro ucvrstiti. A zasto ne stavis spuzvu na strop i onda preko toga stiropor? Kartoni od jaja imaju tendenciju pokupiti midl frekve. Nemam uopce predo?bu kako bi ovo sve moglo zvucati! Jedini savjet kojega se drzi ako ti je zivot mio je da nabavis ganc-nove kartone od jaja! Nemoj ni u ludilu uzimati rabljene! Ti kartoni sami po sebi mogu imati jedan neugodan miris, a ako su rabljeni to moze biti katastrofa. Neces se kokosjeg smrada rijesiti mjesecima. Znam covijeka koji se tako zajebo!
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Znam jednog ?i?u koji prodaje te kartone....pola kune rabljeni, kunu novi....al malo ga moram obradit, jer mislim da pretjeruje...a i ne zna da meni treba 500 komada....al te kartone ?u jo? posebno ofarbati nekim sprejem (crno i bijelo, a na rubove crveno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ton magistar
|
![]()
hoce
![]() ma, to sa jajnicima mi se nikako ne svidja. ako ce te oni doc 500kn, onda ti je bolje ulozit jos malo i to bolje napravit? kako ces uopce te jajnike pricvrstit na zid da se ne suskaju kad opizdi bas?
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
znam da treba i? na najbolje....al treba bit i malo realan.....npr.....kako ?e? ti udarati snare a da zvuk ne vibrira na hajhetu.....ne treba sad pretjerivat...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
A cuj, sta da ti mi govorimo...
Ti si odlucio vec za kartone za jaja. Zuji ti u usima dok nabijas cekicem zbog flutter odjeka. Paralelni zidovi.
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
novi jajnici - pola kune......?to je odprilike duplo jeftinije od piramidalne spu?ve...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
ton magistar
|
![]()
a spuzva je 5 puti bolja. :roll:
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izolacija woofer-a od prostorije ispod | samsara | Monitoring | 13 | 14-03-2009 08:34 AM |
Pomoc oko akustike prostorije za bubanj. | Fly888 | Dizajn i konstrukcija studija | 68 | 26-02-2009 06:48 AM |
Velicina prostorije za studio | MACI | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 24-01-2005 11:05 AM |
Akustika prostorije za slusanje muzike | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 25-11-2004 02:12 PM |
Improviziranje gluhe prostorije.. | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 20-11-2004 12:24 PM |