|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
ton magistar
|
![]()
... a za baseve provaj stavit wavesom maxbass, ali pazi da ne pretjeras. onda ih samo srezi sa waves lowbandom. :roll:
za limitiranje probaj voxengo elephant ![]()
![]() |
#12 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
|
![]()
Ranije sam gotovo 5 sati dnevno bio zauzet internetom i poslom na istom, pa sam stalno odlagao komentare sjajnih stvari koje cuh ovdje, jer sam vjecito bio okupiran drugim stvarima, u stilu "Ostavicu ovo za kasnije, samo da posvrsavam ostale bitnije stvari"...Nazalost, vremena nikada dosta, pa evo sjatih se konacno da odvojim dio istog komentarisuci muziku prijatelja
![]() Eone, sto se tebe tice, generalno tvoja muzika mi definitivno ide u uho, medjutim volio bih (licno ubjedjenje) kada bi te kompozicije ipak malo vise poradio (kompozitorski dio, melodije) kako bi ti tematski "jace" zvucale (ko je razumio shvatice ![]() ![]() ![]() Par komentara vezano konkretno za "On the top" (napisacu ih onako kako sam ih "brzokucacki" ![]() ![]() zanimljiv bass 5:15 synth prebrzo odlazi bass fino odlazi, treba uraditi bolji prelaz (mozda sa lijevo na desno) blending simpatican spori flanger (phaser) perkusije suvise kompresovane u gornjem spektru (kao da su previse pojacani visoki)... suvise dugi prelazi (osim ako se radi o extended verziji)... noise ride on neubjedljiv (rasut takodje)... fali u pjesmi vise crasha, prelazi suvi kraj prebrz... Kao sto vidis u pitanju su sitnice vezane za tehnicki dio (koje se daju doraditi), jer kao sto vec rekoh tvoja muzika mi odlicno lezi (vise sam orjentisan ka novijim modernijim pravcima)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderator
|
![]()
Ovo volim cuti...hvala ti za koment....
Divineru znas ti da bi ja odmah uradio stvar onakvu kao sto smo slusali od BT-ja da mi je malo DSP-ova itd.jednostavno mi je ne moguce ubaciti toliko synthova i ritam instrumenata pa da sve zvuci tematski jako...u meni postoji inspiracija za dalje ali jednostavno ovi "dole" kompjuteri kazu stop Odlaskom syntha sam nagovestio tj u isto vreme dodao melodiju misleci da ce da upali fora kod promene zvuka....mozda je i upalila nekome :roll: perkusije sam morao da kompresujem jer ih ima podosta....a sa jednom ili dve sve mi je prazno jer su middlovi vec puni sa ritmovima extended verzija na ploci je u pitanju Cracha nisam mogao vise da stavljam zbog ostalih percussionsa...nista se ne bi vise culo...nema mesta Kraj prebrz 8) Naravoucenije:ja sebi uvek zakomplikujem produkciju...tako da se moras snalaziti sa stvarima koje nemam a to su stalno nadopunjavanje instrumenata instrumentima a gde su DSP-i
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|