![]() |
On the Top (eon)
http://www.streamload.com/purator003/eon/On the top.mp3
Opis: Quote:
|
Hmm, dobro kad oces samo negativne... :D
Ne mogu da ocenim zvuk bash kako treba posto je na 128kbps, mada je previse sve mekano za moj ukus. Opet, spektar je odlican, na cemu radis monitoring ? Synthevi su mi takodje malo mekaniji, odnosno, trebali bi biti malo prezentniji... Sto ce reci, nema nista da ti "grune u facu"... Nisam kompetentan da ocenjujem nesto vise, posto iskreno, ne slusam ovako nesto... U svakom slucaju, odlicno. :D pozdrav! |
hvala na komentu...radim na truthsima behringeru
i ja sam primetio da su synthovi malo slabiji ali veruj mi samo na mp3 puno se izgubilo ali takodje sam zeleo i da stavim ritmicnost same pesme u prvi plan... |
Hmm, izgleda da Truth-ovi ipak i nisu tako losi, ako si uspeo da dobijes ovakav zvuk... Kakvi su tvoji utisci ? El' stvarno lazhe na basu ?
|
mnogi ljudi kazu da da ali sve je navika na monitoring kao i puno slusanja muzike na njima...isto kao i rad na Hi Fi-ju....moze se sve uraditi ali potrebna je navika usiju
|
... navika ushiju i disciplina kichme. ;)
|
dakle (ko i obicno), nije moj stil, ali je dobro ucinjeno, ali mooozda bi se trebalo jos malo potrudit u masteringu.
mix je odlican i zato bi ti ja sugerira da u masteringu ne koristis multiband kompresore, jer nemas sto ispravljat. sa obicnim kompresorom ce bolje pumpat i zvucat ce finije i (za uho) prirodnije. takodjer bi ja jos mrvicu sreza baseve ispod 32hz i prova bi rms podignut za jos 2db. 8) |
Quote:
hmmm vidis basseve sam ostavio jer ih schvabe vole ali mozda i jesi u pravu..za moj smisao i nije bas dobar...malo prejak hvala na komentu imacu u vidu da se ne zezam u buduce za multiband compessorima...........mozda malo :roll: |
nista te ne kosta napravit jos jedan mastering bez multibanda i usporedit!? :roll:
garantiran ti da ce zvucat bolje - odlicno je sve smiksano i steta je sve upropastit multibandom :cry: |
cu cu naravno :wink: ako ne i sada :lol:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:30 PM. |