|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ton magistar
|
![]()
ja sam zadovoljan sa vp5051, ali da danas kupujem, sigurno se ne bih odlucio za njega.
naime, vp5051 ima gate/expander i eq koje nikad ne koristim, pa bih za istu lovu odabrao neki drugi model bez tih funkcija, sa preciznijom attack/release kontrolom i obavezno sa soft/hard knee kontrolom. nazalost, nemam prilike bas slusat i usporedjivat, pa bi se kod odabira vjerojatno najvise vodio preporukama. ![]()
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
HVALA RUMSKI NA ONAJ POUCNI PDF.
MISLIM DA JE IPAK NEUMANN PRAVI IZBOR ZA MENE JER CU DA SNIMAM ISKJUCIVO VOKALE A ZA INSTRUMENTE UZECU NEKI AKG C-2000 ILI C-3000. HVALA SVIMA NA SAVETIMA.
![]() |
#16 | |
Mason
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
ja imam akg c3000 i pored ntv-a samo mi kupi prasinu. zato bih ti (uz neumana) preporucio jedan shure sm57 i mached pair akg-c414 sa jednim dobrim stereo preampom. uf, uf, uf... to bi bilo idealno :roll:
![]() |
![]() |
#18 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Naisao sam na citav lager AKG Solid Tube mikrofona po ceni od 550eur. Pogledao sam u katalogu i vidim da kosta 799eur, pa me interesuje vase misljenje o tom mikrofonu. On ide uz svoje napajanje jer ima lampu u sebi, plus nosac H100 i 5m kvalitetnog kabela i sve to u srebrnastom koferu. Deluje mi mocno, ali ne znam da li je to dobar izbor. Ima li neko neka iskustva sa njim? Behringerov mikrofon B2 naspram njega deluje kao igracka, a njegov nosac kao da su pravili kinezi. Normalno, najvaznije je kako on radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Ljudi,
Ja sam radio albume pre par godina sa NT-1 i to radi sasvim OK. Sada imam NT-2 u kombinaciji sa TL-Audio 5050 i sasvim sam zadovoljan. Jeftino, bre! Mozda bih kupio NTK, ali nisam siguran da bih dobio neki narociti napredak u produkciji. Radije bih uzeo UAD-1, nekako mi fali onaj Pultec! Pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |
nesto sasvim cudno | Arthur | Predlozi i sugestije | 15 | 27-03-2007 10:17 PM |
Nesto sasvim drugacije nova digitalna konzola EAW | AcaHari | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 30-01-2007 08:09 AM |