|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
dobro , da list editor je zgodan za single a je multichanel midi fajl pa se sve lepo razvodji posle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Da i jos jedna cuda fora ..kad pokrenem midi file (sa svim odrenicama) Midi Mixer se uopce ne mrda...Panorama zakucana u levo a volume 0 .??
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
list editor tu radi pos'o
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
ne znam , procitaj help u cubase-u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Upravo zato sam i postavio to pitanje ovdje..misleci da netko mozda zna.
Surfao sam i proucavao HELP itd..ali nista nisam nasao ![]()
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi a jel neko zna kako se gasi taj programing(automatizacija koja ide uz midi file) ubih se trazeci to u abletonu cak otvorio sam temu sa tim problemom.Na cubasu sam uspevao to da ponishtim ali u abletonu nikako ne uspevam.Na cubasu jednostavno iscrtash automatizaciju preko postojece dok u abletonu to ne pije vodu posle odredjenog perioda se vrati u svoje prvobitno stanje(mislim na automatizaciju).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Bez da duljim Cubase 5 je car za manipulaciju mid-ja.
Probao sam masu softa starih i novih i svi nešto kompliciraju pa se smrznu pa ne možeš po logici pronaći opciju itd.. Probao sam od "zaboravljenih" N-track. Orion, Logic pro (win), One.Acid, Tools, Magix...itd itd..imao sam vremena pa se potrudio. Bilo mi je bitno da puno ne lutam kad otvor midi da pronađem najbitnije opcije s najjednostavnijim pristupom i kad podesim da mi to sve sevira kako hoću. 60% je brljalo a za ostale moraš se dobro udubit u pricu. Uglavno Cubase je 120% bolji od ostalih..SAMO nikako da pronjuškam kako da midi mixer proradi..kao što radi kod dosta njih. ![]()
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 05-03-2016 at 02:00 PM. Reason: citat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Meni je ableton vrhhh vrhova,mnogo mi je modularniji od cubase sam nacin rutovanja savrshen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase Mixer volume | idvi | Audio Software | 2 | 10-10-2011 06:57 PM |
cubase,rme mixer | liman021 | Audio Software | 1 | 26-04-2010 07:58 PM |
Mixer (controler) za cubase sa shto vishe kanala? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 48 | 21-08-2009 11:15 AM |
Cubase mixer pitanjce? | idvi | Audio Software | 31 | 30-01-2008 05:24 PM |