|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
@znak
Naravno. Forum "Rumski" je odlican forum, i moze se zaista puno nauciti citanjem vec postavljenih topic-a. Nije mi bio smor da trazim, jer sam i koristio pretragu, ali sam odustao jer me naslovi samih tema, nisu naveli na resenje problema, pa sam morao direktno da zatrazim pomoc, postavljanjem nove teme. @silicon silence Prilicno si duhovit forumas ![]() Generalno mi se ne svidja ponasanje nekih pojedinaca na forumu, a to je da ako su oni neka velika "baza znanja", a ne zele da ga podele sa drugima, i tu su samo da filozofiraju, ne znam sta uopste rade ovde?! Ok, znas puno, to treba uvazavati, ali ne po svaku cenu to isticati. Znanje se razmenjuje i na takav nacin uvecava, i napreduje. Zbog takvog stava prema ljudima koji traze pomoc, pricam generalno, nesvesno ili svesno smanjujete kvalitet foruma, ali na takve stvari je ovde svaki covek koji zivi u Srbiji oguglao, jer se u svakoj firmi nadje po neki...ali nazalost sa takvim stavom necemo daleko stici... ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
E onda, posle minimum 10 godina prchkanja sa zvukom (pod uslovom da imas tu zlezdu koja te chini sposobnim za manipulaciju soundom), mozda razvijes i sposobnosti za cinizam, filozifiranje, podjebavanje svakog za kog mislis da je nadmen u neznanju (sto nije loshe al ti ne mozes da se suzdrzis) itd... Lichno sam protiv postojanja foruma, zato sto izvlache iz mene najgore, dok ja iz njih izvlachim najbolje... Tako da, stavi deEsser malo, vidi u kom spektru ti je siljenje, potom stavi eq da ispeglas i izvuces, kompresor takodje (e sad dal pre il posle to ti niko ne moze reci), mozda zatreba i exciter da malo izvuces muljanje ako ga ima, i to bi trebalo da bude to. Samo nemojmo o pustanju suze za propadanjem foruma, please Last edited by silicon science; 07-09-2014 at 03:27 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Moj komentar se prvenstveno odnosio na nas srpski mentalitet, koji voli svakoga da sputa, ili sto ti kazes podjebava, na prvu loptu ne razmisljajuci previse, jer se iza takvog stava obicno krije nesigurnost ili neznanje, zavisi koji problem se krije iza toga. Ne volim takav nacin komunikacije ni sa kim, mada to je svojstveno nasim "velikim strucnjacima", jer kurcenje im nikad nije strano. Najvise cenim one koji su ostali ljudi bez obzira na neko postignuce u zivotu. Opet kazem, nista licno, komentarisem generalno stvari. Forum naravno da nece da propadne zbog jednog topic-a, ali propasce cela drzava (ako vec i nije?) ako nastavimo da gajimo takav stav jedni prema drugima. Ne zelim da prozivam nikog, puno puta sam dobio jako kvalitetne odgovore i to cu uvek ceniti (cak i da se na forumu ne moze previse nauciti), ali podjebavanje drugih i slicne neke beskorisne komentare ja smatram kao zaista nepotrebne i cisto gubljenje vremena . Ovo je forum, "Audio Produkcija - Osnove", sto mi , nadam se daje za pravo da pitam i neka pocetnicka pitanja, a da mi niko ne zameri. Ocigledno na forumu fali podsekcija "Audio masterclass", zar ne?! Hvala ti na izdvojenom vremenu i predlazem da se tema zakljuca, posto je presla u offtopic. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Razmisli o svemu tome kad pricas o propadanju drzave i mentalitetu, iz razloga sto je bas takvo razmisljanje tipichno za nashe podnevlje (razmisljanje koje podrazumeva iluziju da se mozes baviti chime god zelis, audio-inzenjerignom npr. jer je dovoljno da znas "na kompjuter"). I eto ti situacije gde smo svi majstori za sve, mislimo da sve znamo itd..Ali elem, mene nikad neces videti na nekom IT forumu kako zapitkujem oko nekih slozenih procesa o kojima sam nachuo pa "pozeleo i ja tako". I smatram da si dobio adekvatnu pomoc ovde, napisao sam ti ceo lanac efekata koji su ti potrebni... Ako zelis, mozes dobiti i neko izvinjenje za povredjena osecanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
@silicon science
Hvala ti jos jednom na pomoci. Zelim ti sve najbolje u zivotu. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem sa nekom cudnom distorzijom u vox | seba04 | Audio Produkcija - Osnove | 2 | 15-02-2013 11:14 AM |
Kurzweil PC3K6 i rad u PC3 Sound Editoru | baltik79 | Audio Software | 2 | 21-03-2012 02:30 PM |
Obrada vokala | lirikzg | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-06-2010 03:52 PM |
Obrada vokala za radijsku emisiju | zeleni | Audio Produkcija - Tehnike | 3 | 26-02-2010 08:45 PM |
Kako raditi sa nekim ko nema sluha? | HeatMan | Razno | 71 | 28-12-2009 01:42 PM |