|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
hahahaha ni ja nisam nista znao pa sam morao da naucim XD...
eyefinity ti je podrska za 3,4,5 ili 20 monitora to je amd-ova tehnologija i bez te tehnologije ne mozes da pokrenes 3 ili vise monitora kartica koja bi ti zavrsila posao je sapphire 5770 ona jedino podrzava 2 vga monitora i 3 mora da ti ide preko hdmi adaptera ostale kartice koje su novijeg doba podrzavaju hdmi,dp,dvi-d resili su da izbace analogiju totalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ivan Lekic
|
![]()
aha, ok .
auu bre kolike su ove karte, pa sve ide sada na minimalizovanje, a gle koliki su ventilatori i graficke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ivan Lekic
|
![]()
ima i kartica sa pasivnim haldjenjem , one dolaze u obzir.. e sad.. nesto su mi jeftine.. sve one imaju vga,dvi,hdmi .. jel mi to treba?
recimo ove: e sad .. ima velikog izbora.. jel sve jedno? ili nije svejedno .. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Nema nista od tih USB to bilo sta, toliko laggy da je grozno. Ne vjerujem nesto ni karticama sa pasivnim hladjenjem - mislim, valja gurnuti sliku na dva ekrana, pogotovo tri, u full hd ili vecoj rezoluciji, mislim ono..jos ako je malo mjesta, i nema hladjenja, onda pogotovo. Kod mene je triple slot kartica, i bas sam u zadnje vrijeme u procesu vodenog hladjenja i to ni zbog cega drugog nego buke, sto je za sobom povuklo i kompletan mod kucista (povecanje), ali kad je bal, nek i princeza nastrada posteno.
Dalje, eyefiniti u biti predstavlja JEDAN multi-monitor (kada 3 ili vise ekrana racunar vidi kao jedan), ali kada pustis npr film u fullscreenu, on ode na sva tri ekrana (sto je bezveze), tako da sam ja razbio eyefiniti grupu i koristim tri ekrana u postavci 2-1-3, i u tom poretku samo zato da mi se svaki start aplikacije desava na srednjem monitoru, koji je primarni u mom slucaju, i onda premjestam kako mi dalje treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
ja sam to uspešno rešavao sa dve obične grafičke kartice koje imaju dual out
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ivan Lekic
|
![]()
Jel mora da budu iste, ili moze razlicite?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
bez ikakvog problema, različite. Samo da su istog prozivođača. Ili možda moraju da budu ob nvidia, nisam siguran. Ali obične, najjeftinije, sa pasivnim hlađenjem. I uzmu samo dva slota
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
To je taj merak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |