|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Ja uglavnom radim na velikim mikserima pa se te?ko odričem komfora, ali ti vidi ?ta tebi vi?e pa?e.
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Pošto sam pazario Producera pre 2-3 dana, imaj u vidu jednu jako bitnu razliku u odnosu na Full X32:
- ni Compact ni Producer nemaju 4 Bus Send (sa 1-4 5-8 9-12 13-16 tasterima) i 4 Assignable rotary encodera. Slagao bih kada bih rekao da bi ovo ne bilo zgodno da je ostalo na mini verzijama. Što se tiče svega ostalog, jedino u prilog Compacta ide veći ekran. Mada pretpostavljam da će ti trebati live pitanje je koliko je to bitno, jer ekran ionako nećeš mnogo gledati kada krene svirka. Osim toga razlika je što Compact ima USB za remote a Producer ne i naravno digitalni scribble strips - ali ne brini - ima prostora na Produceru da se izlepi bar jedno 3 reda traka za pisanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
aha, ali i dalje možeš sends on fader da radiš?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Opa, nisam ispratio ovu x32 pricu i pomislih po automatizmu da je behringer napravio neki low-low budget digital mixer, kad ono prc!
Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Sorry tek sad stigoh sa puta - da, "sends on fader" je osnova X32 - većina iole naprednijih stvari se rade po principu "channel/bus select + sends on fader"
![]() I odmah da pripomognem kolegama jer sam tu malo zastao pri nameštanju - efekti u auxu - kliknete na: - željeni mix bus - sends on fader - effects return i dozirate šta i (k)ako želite ![]() Last edited by wladymeer; 24-02-2014 at 04:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Pronašao ovaj PDF pre par minuta - možda još nekome bude zgodan:
http://www.4sound.dk/images/activeed...ifferencer.pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
aj' posto je ovo tema ponajvise o X32....dva piatnja
Da li neko zna kako mogu da stavim vise insert efekata na master,npr.... cim stavim drugi, on mi prvi gasi automatski.... a hocu npr gEQ i limiter...... Drugo, da li je neko instalirao ver2, sa novim efektima i ostalim stvarima...? Radi li to stabilno (jos je beta ver valjda) ?
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Nije vi?e Beta. Sad su regularni. Sve radi stabilno sem podr?ke za iPad koliko znam.
Ne mo?e? insertovati vi?e od jednog na master koliko znam.
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Instalirao sam verziju 2.02..... super izgleda, ima jos nekih inovacija.... moram probati kako rade ovi novi alati...
Steta sto ne moze vise efekata da se inertuje na master...... mada, mozda moze preko matrixa... nesto na master, pa na matrix, pa na matrix out jos jedan....bar da mogu limiter i GEQ
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
[ne]poznati pro DAC-ovi | Anubis | Computer Hardware | 4 | 01-11-2012 09:07 PM |
Poznati... | Bockie | Pricaonica | 3 | 31-08-2011 12:46 PM |
Grand 3 je među nama | dejankuki | Audio Software | 0 | 24-07-2009 09:14 AM |
Novi časopis namjenjen nama! | Tiki the Boyler | Razno | 27 | 16-06-2006 07:43 PM |
Novi Voxengo efekti ? | milosjeftic | Audio Software | 18 | 16-05-2005 07:05 PM |