![]() |
Novi (nama dobro poznati) efekti na X32
Nesto razgledam ove jeftinije digitalce..... ocu da kupim Behringera izgleda, uprkos svim svojim ubedjenjima....kad videh sad da na njemu dobijam sve (bar vizuelno) sto godinama imam od UADa pa na ovamo (LA2a, 1176, pultec dimension D).....
http://www.behringer.com/EN/Products/X32-PRODUCER.aspx mislim, ne ocekujem ja da to radi ni kao UAD, a kamo li dobro (kao original), ali osecaj poznatog okruzenja je primamljiv :banghead: |
Re: Novi (nama dobro poznati) efekti na X32
Iznenadiće? se ti kako to radi! :)
|
Quote:
Btw Koliko tih efekata moze da se instertuje? NIje mi jasno iz manuala bas... ima 4+4 slota za efekte, 4 su kao za sendove, ako sam skontao, a 4 za inserte, ali gde? Samo 4 ukupno, ili na buseve ili kako? |
Jako intersantno.,
|
Nisam jo? stavio ove nove, ali sudeći po starima sve će biti OK.
Ima? ukupno osam slotova. Prva 4 su klasični Send / Return efekti i mo?e? ih staviti na bilo koji od 16 AUXa. Preostala četiri slota mo?e? puniti stereo ili dual insert efektima, tako da dobija? ukupno do 8 insert efekata koji prostim okretanjem pota insertuje? na bilo koji od 32 ulazna kanala. Pritom ti osnovni procesing kanala ostaje netaknut (dinamika + EQ) a mo?e? i da bira? mjesto insert tačke (pre/post). |
Quote:
ili ukupno 8 insterta pa rasporedim na najvaznije,,,,, |
Ukupno 8 pa rasporedi? gdje hoće?.
Pritom kanale mo?e? staviti u grupu (mono ili stereo) pa ?eljeni efekat insertovati na grupu. |
ok.... tako sam i mislio, igrao sam se malo sa beh aplikacijom za pc...
dovoljno je to..... samo je dilema compact vs producer :) |
Kolika je razlika u cijeni?
I da li se Producer uop?te pojavio??? |
Mislim da je oko 300e, plus sto producer moze u rack. Nema one oznake po kanalu (scrips), mute grps I ima manji display.... Ali mi je bitno sto ide u rack
|
All times are GMT +1. The time now is 04:36 AM. |