|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
pa šta bih ti mogo reći, tejk je tejk, i tu stvari se menjaju po drugačijoj osi. Ja pričam o karakteru visokih frekvencija i sl, kada se neke stvari dešavaju i ponavljaju redovito, bez obzira na tejkove i čak različite bubnjare i sl. Malo je na ivici magijskih i religijskih priča, ali sam blizu i statističkog uverenja, u smislu koliko je bilo muke izvući nešto iz lošijih datih uslova u odnosu na brzinu i lakoću rada sa dobro usnimljenim materijalom. I to opet, najviše primećujem u poslednjem turnusu rada, sa dobrim monitoringom.
Kad sve svedem, najviše se odnosi na karakter spektra iznad 10k, gde su činele i sibilanti, i generalno količina ekvalizacije svega i svačega, o tome smo već pričali. Mnogo manje se notchuje, više se radi sa širim Q faktorom |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
digresija ili ne, potpuno je nespojivo, i nije moj izbor bio da radim obe pozicije. I dalje bi najsrećniji bio da se zaposlim u nekom drugom, lepom i lepo opremljenom studiju, i da mogu da živim od toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
a što se opreme tiče, ja opet samo iz mog iskustva. A mnogi su ovde prisutni čuli i mnogo više od mene, a opet gomilu puta i ja nisam imao predstave gde uopšte da tražim razlike i sl, te me bivalo sramota od samog sebe što nešto "izhajpovano" ne čujem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
a što sam na blind testovima par puta ljosnuo placebčinu od efekta ajoj majko to je bolelo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
BoZoEl SM3 full paket
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL launch new Alpha-Link MX A-D/D-A Converters | darkstar | Computer Hardware | 0 | 10-07-2012 06:44 AM |
2 obrade - Summertime Blues, Mamma told me not to come | igormink | Promocija radova | 1 | 26-12-2010 02:59 PM |