|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Pa evo, ja bih recimo voleo da mi kao ekonomista objasni? neku potencijalnu ekonomsku logiku koja stoji iza ovog TC-jevog poduhvata. Kao ?to si i sam rekao, TC je ozbiljna firma. Ozbiljne firme se uglavnom vode ekonomskom logikom, a ne emocijama. Zato verujem da iza ove kampanje stoji nekakva računica, a ne logika tipa ?da kom?iji crkne krava, pa makar je odrobijao?.
Dakle ? ako nisi potreban ovom dru?tvu kao diplomirani ekonomista, mo?da si potreban Rumskom. Bolje nego da bude? jo? jedan među onima koji lamentiraju nad propa?ću civilizacije i muzičke industrije u njoj. Za to nije potrebna diploma. Pozdrav, Vasa
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Vaso, kada bi ti npr. bio veliki trgovinski lanac... Koji želi da kupi manji...
Da li bi se prvo "ispišao" po istom? Da dokažeš kako si faca? A pri tome pravite (ste pravili) prilično različit proizvod... Kao kad brat govori ružno o sestri... Ne znam, ja to tako vidim.... ![]() Pa , sorry, ali "pišaš" sam po sebi...! ![]() Zar ne?
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Pa nisu se oni ispisali po tome. Nude ti da das starog Lexa i racunaju ti ga 5 'iljadarki. Sta je tu problem, bilo je toga i ranije. Ne mogu tacno da se setim, ali jedno vreme je neko nudio tipa: Daj PTL i dobijas Nuendo. Tog tipa, samo se ne secam vise ko i za sta.
Pride ako racunamo da polovna 300 se vrto oko 2000, 480 ide za te pare, a ona pisijevaca od 960 ne znam ni koliko vredi polovna. Last edited by LACKY; 22-11-2013 at 02:30 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Neko je nekoga kupio izgleda.
Ne smem dalje da komentarisem, radio sam na sisyemu 6000 godinu dana... ..a i sta ja znam sta je dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Superoperater
|
![]()
Veze nemam sa ekonomijom, ali zar ovo nije zakup nekog eventualnog buduceg trzista ? Kao - povuku lexove, daju ljudima TCove i samim tim su pregazili trziste koje je pre drzao leksikon. Zauzeli su teritoriju, isterali konkurente, nametnuli svoje resenje fanovima Lexicona (uz neku vrstu mamca u vidu tih para)... Naravno - sto kaze boki, lex je druga prica, ali svejedno... Napravice vec oni neki TC-Lexicon 480 algoritam za svoje DSP proizvode, ne sekiram se ja za to...
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#17 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Ispade da sistem 6000 nije nesto, ako mene pitas sistem 6000 je moj favorit u odnosu na 960. 480 je legenda i to nebih poredio. 300 odlican reverb. Ali sve je to vec matoro i pitanje je dokle ce raditi. Moj omiljeni reverb AMS RMX, evo neka neko pokusa da nadje u ispravnom stanju, mislim da ih je 80% poscrkalo.
Last edited by LACKY; 22-11-2013 at 03:34 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ivan Lekic
|
![]()
TC era pocinje ..
![]() |
![]() |
![]() |