|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ovo sam i ja primetio. Najvise sam primetio kako je bass opseg i dalje jasan i pun i kad su monitori dosta smanjeni. Upravo to sto kazes - sve isto, samo razlika u nivou.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
@Mika Technika nema na cemu, neka te sluze dugo i verno.
![]() Ta sposobnost JBL-a da reprodukuju malte ne identicnu sliku i kada rade tiho je prakticno trade mark njihovih monitora. Ne znam iz kog razloga je JBL veoma podcenjen studijski monitor u Srbiji, delimicno krivim i samog Harman-a jer prakticno ne postoji marketing za taj brend..a delimicno i trendovsko ponasanje kada je u pitanju odabir studijske tehnike kod nas. Bilo kako bilo toplo preporucujem da poslusate sve serije JBL studijskih monitora cak i ako ne razmisljate o kupovini trenutno
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
@ Moritz: Thank You My Friend !!!!
![]() Zaboravih da kazem, da je slika na njima toliko dobra, da kada na primer slusate vokal, kao da dolazi iz sredine a ne iz zvucnika, znaci kao da mi neko stoji u sredini i peva! show za ove pare!!!!! ljudi molim vas poslusajte ih ako nista drugo. Ja sam kod ortaka slusao petice, i mislio da me neko zeza, reko ovo je nemoguce da petica svira ovako, a tek sada kada sam osmice uzeo i cuo, sta reci vise, prosto sam vise nego prijatno iznenadjen. Skidam kapu JBL-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Meni je to vecita muka, a malo sam i navikao na 8ce.. a opet mislim da bih manje problema sa basevima u prostoriji imao ako uzmem manje monitore, u ovom slucaju 305. Hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Uskoro cu da bacim na prodaju(ako ortak ne uzme), male krkove, 5-ice g2 seriju, koji su sluzili za test. I need money
![]() Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
...nisam bas razumeo ovo, ovaj dojam nemas sa drugim zvucnicima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ne brate! Za ovu cenu, nisam cuo ni jedan zvucnik. Samo na onim od preko 1000e pa na vise, a za ove pare, su u tom rangu.
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ja skroz zaboravio da kazem, monitori stigli vec odavno, i sviraju za sve pare, i vise!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Imam priliku da pazarim Presonus ERIS 5 monitore za za skoro duplo manju cenu od JBL lsr305 (doduse polovnih). Ali ih nisam cuo... Jbl sam cuo i oni su mi fenomenalni. Jel neko mozda imao prilike da ih uporedi, ili bar da radi sa eris e5?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dve nove | cAAc | Promocija radova | 0 | 22-08-2011 06:23 AM |
Preporuka za monitore | dmic | Monitoring | 13 | 22-12-2005 03:13 PM |
:: Yamaha najavila nove studijske monitore :: | lesha | Monitoring | 0 | 03-09-2005 01:12 AM |