|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
po?tovanje,
malo ću se ubacit u razgovor ako smijem, vidim da je aktivan razgovor pa da mozda dobijem odgovor ![]() Imam ponudu da zamjenim krk vxt4 monitore za event asp8, 1 za 1. jel ima to smisla, jel imao tko kakvog iskustva s njima hvala i ispricavam se na upadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Dobrodosao na forum, bro,
Problem sa pitanjem je sto se ovi monitori tesko mogu porediti po bilo kom parametru. Drasticno su razlicitog gabarita, dizajna, namene, -svega! Asp8 su prilicno impresivni monitori, ogromni i glasni! Kolicina basa koja iz njih izlazi, zahteva da se prostor u kome se radi bar malo tretira, inace neces znati sta radis. Reputacija im je prilicno dobra, (pokusavam da izbegnom licna misljenja, da ne krene prepucavanje...) svakako ozbiljnija od malih krk prdavaca sa lazno budzenim booom-basom. Opet, ako radis 'iz sobe', oni ti mogu dati bolji rezultat, jer ih je lakse kontrolisati. Poslednje, Asp8 nisu bas svez model, proveri dobro u kakvom su stanju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Da...čuo sam ih na Taktons-u... Dok sam slušao, onako maštovito sam probao da pogodim da koštaju 500-tinak+ evra... I onda dođe lik i kaže 300...
Aha, reko' to je to...600 za par je ok... Ne!...kaže, 300 je za PAR! ![]() ![]() ![]() Svaka im čast, još je bi-amp...prilično poštene izrade, odlična definicija zvuka, sve cool!
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Apsolutni pobednik cena / kvalitet za 306 eura sa PDV.
Sviraju u rangu kutija od 1000e. Izuzetno cist i jasan bas ( cak i za male LSR305), High-Mid range jasan detaljan a nije napadan nisto sto ste do sad culi od JBL-a ( pricam o jeftinijim studijskim serijama LSR 23 i LSR 43) Do sada je samo u NS prodato blizu 20 pari sto govori vise nego dovoljno ![]() Ko je u NS moze da mi se javi da mu se organizuje demo kod njega u studiju.
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Znaci svakih par godina i JunkButLoud ubode! Za 300 zaista nista ne moze da se kupi. Bas ste me zainteresovali da cujem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno receno ovim potezom su ozbiljno ugrozili prodaju serija 23 i 43, cak mislim da su prestali da prave seriju 2325 kada su ovi izasli jer je u startu bila skuplja za 200 eura.
Definitivno preporucujem da ih poslusate, posebno oni koji ne vole JBL jer ce se prijatno iznenaditi ![]() Veci model LSR 308 kosta 511 eura sa PDV
![]() |
#18 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Po reakcijama mi deluje da su ponovili recept! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Ja nikad nisam bio fan JBL ali sam igrom slucaja radio posao u jednom studiju gde su imali JBL LSR 6325P kao jedini monitor...
bio sam u fazonu jebi ga, uradicu posao kako tako i valjda nece biti jako lose... epilog - po zavrsnom poslu sam zaradjene pare potrosio na kupovinu tih istih monitora ![]() Serija 63 je top serija od JBL pa samim tim i cene su malo jace ali opet znacajno manje od konkurencije u toj klasi...da skratim pricu kao sto si i sam rekao ponovili su recept ali ovog puta za nizu klasu sa najneverovatnijim odnosom cena/kvalitet. Trenutno je jedan par LSR 305 kod mene na testu pa koga zanima moze da se javi da ih cuje u svom prostoru
![]() |
#20 | |
Junior Member
|
![]()
fala na odgovoru, mislim da ću zamjeniti ako sve bude u redu s njima,
barem zbog financijske situacije Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dve nove | cAAc | Promocija radova | 0 | 22-08-2011 06:23 AM |
Preporuka za monitore | dmic | Monitoring | 13 | 22-12-2005 03:13 PM |
:: Yamaha najavila nove studijske monitore :: | lesha | Monitoring | 0 | 03-09-2005 01:12 AM |