|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Kad smo već kod toga (ovo sad mo?da prelazi u drugu temu), malo si mi opet ubacio rovca... da batalim za sad preamp i uzmem neki ozbiljniji kondenzator pa polako...a sa tim imam i par drugih nedoumica ![]() Mo?da napravim novi thread za to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
ja ti savetujem da ideš linijom onoga što ćeš najčešće koristiti, u smislu žanrovski. Meni dobar kondenzator igra sekundarnu ulogu u žanrovima i tipovima vokala koje ja snimam. Ako ćeš se ti baviti laganijim štivom, kao sa onom devojčicom što si je doveo dole onomad, za to ti definitivno savetujem da ideš na neki lepi kondenz, tipa AT4050, C414 ili šta ti ušima već prija. Pa onda dalje ulaganje. Meni je sm7b trenutno statistički na 90% snimaka, i svakim danom samo raste, pošto se ne sećam kad mi je zatrebao kondenz (od onih Lutki i Irish Stew-a pa na dalje, jok).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ma generalno, tra?im sebi neki prostor za rad sa drugarom koji inače radi video monta?u.. za mene, za aran?mane, za mix i da se usnimi neki vokal i najverovatnije upadne off povremeno.. tako da je to najjasnija predstava koju mogu trenutno da imam ?to se ?anrovskog tiče ... A za veće projekte i/ili snimanje celih bendova s bubnjevima i slično... zna se, ide se u veći studio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Maticna, Chipset za TC Twin Impact | Mogli | Computer Hardware | 11 | 22-07-2012 09:54 AM |
RME Babyface vs Tc Electronic Impact Twin | n00b | Computer Hardware | 4 | 15-02-2012 02:21 AM |