|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Nemam pojma, nekako mi je to uvek bilo prepuno placeholdera bez značenja, u stilu "Ja moram da znam" - i onda ne dovr?i ?ta to mora da zna, tj. ostavlja slu?aočevoj ma?ti na volju. A slu?alac, ako već ume da popuni praznine, pisaće sam tekstove. Inače, glagol "znati" su upotrebili, blago rečeno, previ?e puta.
Ipak, kad već nisu napravili supregrupu, i dalje je velika razlika između Velikog prezira i Marčela. Veliki prezir volim da čujem na radiju, bar su muzički dobri, dok s druge strane hiljadito pu?tanje na B92 Marčelove pesme o modernim ?enama koje neće mu?evima da spremaju punjene paprike me baca pravo u očaj.
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Te radijske plejliste su stvarno čudesne. Ko da ih prave ljudi bez sluha. Mislim, neke stvari prosto nisu za prečesto pu?tanje. Ustvari, svaka stvar koja se pu?ta prečesto mora da smori, samo fakat neke smore malo br?e od drugih.
Na stranu to ?to takva urednička politika pravi medveđu uslugu muzičarima, ali za?to ne razmi?ljaju o tome da i publika ima du?u? ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Kud ćeš većeg Azarbejdžana od Srbije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
to je samo argument u korist ovo malo bendova koje je zapravo steklo neku realnu popularnost, merenu brojem prodatih karata i buci koje isti dižu - upravo su te iste stanice BOMBARDOVALE nekim bendovima, BEZUSPEŠNO, koliko god ih pumpali. A neki drugi su uz malu, simboličnu podršku, ipak našli put do svoje publike. Znači, ne da nije medijsko pumpanje presudno, nego ima zapravo jako mali uticaj spram činjenice da neko ima ili nema PESMU.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member