|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Meni nekako najrealnija ova opcija, jes da nije r16 ali je super mixer tacno za te neke novce http://www.thomann.de/gb/allenheath_zed420.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.gearslutz.com/board/work-...1640i-pt9.html Last edited by quake2; 05-10-2012 at 04:52 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Kao ?to ka?e?, mo?da A&H natera čoveka da kupi "ozbiljnu konverziju", ali "ozbiljna konverzija" tra?i ozbiljne kablove, pa ozbiljno napajanje strujom (tako ka?u ![]() Summa summarum, između vrapca u ruci i goluba na grani ja bih za 1000? izabrao jato vrabaca u ruci u obliku Onyxa (preampi, EQ, konvertor, interface, DAW integration) umesto jedne gugutke u vidu A&H i raznih golubova na granama. Mada mi se javlja da je Relis već re?io da po?to-poto uzme ne?to na čemu pi?e A&H ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
...Da, samo prenebegavate da nov 1640i (dakle sa "и") košta 'iljadu-pe'sto evra u Njemačku, a ne 'iljadu,...! Kod nas i više verovatno...
![]() Evo ja sam snimio neke "rok-tamburaše" kao neki hokus-pokus, dakle Onyx 1640 (bez "и") direktno u MD - Sony JE530... ...imao sam i neku Hardwire gitarsku - reverb pedalu na sendu... Mix na licetu mesta...! Kući samo limiter malo u SF i to je to... To je u sobi nekog KUD-a...zvonilo do bola, od izolacije ima zidove, tepih i debele tamburaše, a i ja deb'o... ![]() Klik ovde. ![]()
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Ja uzeh bez konvertora.....nesto sam skeptican tim povodom.....ne zbog zvuka (za te pare....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nisam jos nacisto, ali nit' mi ne gori... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Da, pa izašao je driver za win 7... ...baš sam bio hepi kad sam ga časkom, posle 7 dana oranja neta našao na diy-drivers rusko-čečenskom forumu... ...i konačno instalirao win 7 i sve što ide...! Toliko o podršci...
...i onda sam uzeo stari hard i na njega "puko" XP sp1 i Nintendo 3 jer je to kod mene bar, apsulutno ROCK f'n SOLID!!! Nikada, (dakle nikada) nije pao sys u toj kombinaciji! Nema dropova, nema zapucavanja, sve radi kao golf na lož ulje! Usnimim na XP+Nintendo3 i onda na Kukubjež' na win7 na mix...
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
OVO je kucni studio !!! | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 39 | 10-07-2012 11:35 AM |
Kucni studio | Placid Art | Dizajn i konstrukcija studija | 46 | 28-12-2011 12:43 AM |
HOME RECORDING Brass instruments - oprema do 1000 eura,najbolja opcija,POMOC!!! | Dragan88 | Computer Hardware | 4 | 30-01-2011 07:22 PM |
1000 eura | silicon science | Promocija radova | 8 | 04-05-2010 09:11 PM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |