|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Kao da si istakao previse neke frekvecije u basu 80-200 recimo ...
Ne kazem ni ja da je greska niti trazim dlaku u jajaetu, nego trazio si misljenje, a i proveravas translatornost mixa, pa reko svako misljenje dobro dodje ... EDIT: sad sam se igrao malo sa eq, dosta mi kontrabas dobije na prirodnosti i kada mu odsecem ove sub frekvencije ... Kako je sniman bass a kako ostali instrumenti? E sad ja zaista nisam nesto nalsusan ove muzike, slusao sam na tvu uglavnom mozda mi zato ovaj sub bass neprirodno zvuci, mada bio sam i u par kafana nije da nisam ![]() stegao sam jos malo sub sa multibandom ... evo: http://dl.dropbox.com/u/69025223/off.mp3
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 24-04-2012 at 02:48 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
https://soundcloud.com/darko-citic/i...ja-old-serbian
evo malo novijih snimaka.... sve odjednom, uzivo...... racunajte samo da ove daire treba da idu nekoliko dB dole, bar.......
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Eto, svako bi drugačije
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HITNO Upomos oko akustike!! | Xproducer | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 25-03-2009 11:40 AM |
Pomoc oko akustike prostorije za bubanj. | Fly888 | Dizajn i konstrukcija studija | 68 | 26-02-2009 06:48 AM |
pomoc oko akustike | Bojan84 | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 19-02-2009 02:51 PM |
Poboljsanje akustike sobe uz minimum para i prostora-kako? | Lepi D?oni | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 26-09-2008 10:12 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |