![]() |
Malo akustike
evo jednog KUDovskog snimka....
http://www.sendspace.com/file/nw1eqo sve odjednom snimano, sem gocha..... |
Re: Malo akustike
E, pa nije ti fazon. Ovi znaju da sviraju, lako je tako... :grin:
|
zvuk, mix?
|
Quote:
|
Quote:
nije neki preterano detaljan mix radjen, par sati, osnovne intervencije samo |
Zajeban si igrač Off-e!
Dobro si ovo uradio! E sad u sekciji "uvek mo?e bolje"...: Nije mo?da ni do tebe koliko do opreme, imam utisak da postoji gap između midla (hi-mid) i niskih tonova. Da li je bass napucaniji ili fali "mesa", pazi mikro stvari su u pitanu...jbg...mikrofoni...(??)... Zna? kako, ovakav mjuz su snimale dr?avne institucije (a na takve se naviklo) sa najjebozomnijom opremom u datom vremenu, pa sad jbg...koliko je do ljudi...ali si planove dobro slo?io...99% foruma, i "faca" koje ga posećuju mo?e "belo" da gleda u ovakve kanale, jo? manje da ka?e ne?to o tome u smislu većem od "čuo sam u ?arenici ili Radio BG nedeljom" (ako i tamo pu?taju)... :kesa:... :thumbsup: |
hvala, BB :)
jbg, ja zivim i radim u malom mestu, i prinudjen sam da snimam sva?ta (u smislu ?anra). Najveca fora je ?to sam puno toga zavoleo (ne kao muziku mozda, vec kao izazov i posao)... A pre svega ?iva snimanja za koje imam uslove (do 10tak svirača odjednom)...i ako smem da se pohvalim, gotovo da tek u svakom 20tom projektu u cubaseu koji radim, imam midi... Odatle mi i slogan studija - SNIMAMO SVE ?IVO :) |
jeste bas malo glasniji
|
Quote:
|
...Kontrabas.. Ali nije to neka greška.
On treba da "nosi" sve, a ovde je možda malo zaokružen, možda si kompresovao dole lagano ili je takav instrument ili ko zna... Ali nije to greška... |
All times are GMT +1. The time now is 11:42 AM. |