|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Misli? i ćorava koka ubode neko zrno? Mo?da, ali retko.
D?oni je upravo primer da je za najbolji zvuk potrebno veliko znanje. On ga je uvek imao, i to u mnogo različitih oblasti.
#12 |
Pro Member
|
![]()
mnogo ljudi mnogo cudi..svako misli drugacije.ja smatram da je bolje da se u mom slucaju istampa pdf za efecat ohmboyz i u svaki autobus koji udjem danas ja cu procitati po par stranica(obicno promenim 8 buseva dnevno).meni je nekako mnogo lakse da se ja tako patim nego da sad cimam nekog za objasnjenje(taj efekat je star 10godina).sto bi laksim kad moze tezim putem..zezam se nego meni je dosta jasnije da tako neke stvari ucim..krivo mi je sto je tako da kes odredjuje sve ali bas sve..pocevsi od skole koja se danas da kupiti pa preko opreme,vaspitan tako da ne kradem i budem posten u svakom pogledu..ali sporo ide barem u srbiji..pozz
|
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A o kom znanju to pricas?? ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Onom koje sigurno ne mo?e da stane u jedan offtopic. Pričaćemo kad bude tema o Azri.
#15 |
VIP Member
|
![]()
Pa dobro, u odnosu na većinu rok gitarista onog doba Džoni je odlično svirao (akustičnu) gitaru, uspevao je da spakuje više od dva akorda u pesmu (za razliku od gomile novotalasnih "kompozitora"), a i pročitao je poneku knjigu u životu.
Pozdrav, Vasa
#16 |
Pro Member
|
![]()
A poneku i napisao, tačnije petnaestak.
#17 |
Pro Member
|
![]()
I, sta je tema? Evo ja amater zelim da moj rad zvuci mnogo ozbiljnije! Ocekujem savet. Pa se neko "narugao" od ozbiljnijih.
Pa najbitniji saveti su upravo receni na humoristicki (ajde da kazemo negde i podrugljiv nacin). Ko to shvati. Taj je Talentovan! PS: Sve uzivotu sto sam naucio (mada ne znam mnogo), naucio sam od starijih koji su me zajebavali! Last edited by LACKY; 17-04-2012 at 11:29 PM. |
![]() |
![]() |
#18 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
jbg pa ja nemam jos monitore,ali pokusavam da ih zaradim radeci po 15h u luci bg..cesto slazem devojku pa ostanem kuci pokusavajuci da ustekam kes,kazu da je kljuc uspeha kada je kucna produkcija u pitanju nadrkani monitori,ja znam da provedem po 10h na projektu pisajuci automatizaciju u cubasu,abletonu i kaze mi drugar da je sve uzalud bez dobrih monitora...ta muzika extra zvuci na tom mom raspalom hi fi od 10eura.ali i za to ima leka zabosti kred od 1500eura i kupiti prave zvucnike..ja sam priznajem bolestan za zvukom i sve to sto radim mi je hobi..hteo bih ovom prilikom da ti se zahvalim arthure na odlicnim temama i savetima..respect.....
|
![]() |
![]() |
#20 |
MAO
|
![]()
pa ako ideš malko samo dalje, videćeš da nije ključ u monitorima, jer oni traže akustiku, a onda dalje konvertere i tako do kraja zečije rupe. Ključ je u tvojoj glavi. Ako ti na tvom sadašnjem slušanju, mixevi zvuče isto kao neki referenti, nešto što želiš da postigneš, onda sigurno nisi baš toliko daleko od cilja, i neki relaksiraniji mastering bi verovatno mogao da to popravi u dobroj meri. U to ime, da bi još manje razmišljao o parama i akustici, slobodno razmisli o nekim slušalicama, dobre koštaju duplo manje od monitora, a mogu te još više približiti cilju. Makar kao drugo slušanje.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FairShare... mo?da? | Arthur | Razno | 6 | 20-03-2011 01:08 AM |
Mo?da osvojte mastering za d?... | alek019 | Mastering | 32 | 04-12-2010 08:29 PM |
Mo?da je već bilo, al evo, na jednom mestu | Arthur | Promocija radova | 2 | 27-04-2010 02:05 PM |
jel zna neko mo?da NTLDR??? | babilon33 | Computer Hardware | 1 | 20-06-2008 11:49 AM |
Tri mo?da dobre ideje | Shady | Predlozi i sugestije | 12 | 29-04-2005 04:38 PM |