|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav
Već dosta vremena pratim ovaj forum ali sam se tek sad registrovao. Zanima me da li neko od vas ima ikakvog iskustva sa aktivnim monitorima iz naslova teme? Evo i linka do specifikacija: http://www.conrad.at/ce/de/product/3...V-MONITORBOXEN Na?ao sam ove kutije za nekih 70-tak evra, navodno su neupotrebljavane. E sad, muči me to ?to na internetu ne mogu da pronađem ni?ta ?ivo o tim kutijama! Nikakvi reviews, oppinions upiti nisu dali rezultate. Inače sam dosta dugo jurio i ovde nahvaljene Microlab Solo 2, ali već ih dugo nema i ko zna da li će ih i kada biti i ?to je jo? va?nije, po kojoj ceni. Monitori mi trebaju za kućnu produkciju, znači ni?ta ?to bi slu?ilo za neko pravljenje para. Shodno tome, po?to je hobi u pitanju, nemam nameru ni da dajem neke velike novce. Dakle - da li ove kutije vrede ovih para, ili bi to bio proma?aj? Uzeti ili čekati neki polovan Solo 2? Mo?da imate neki treći savet? Hvala svima na sugestijama i pomoći. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mali aktivni monitori | OFF | Monitoring | 21 | 12-04-2005 10:26 AM |
aktivni monitori u bg-u do 700e (par) ?? | pinga | Monitoring | 7 | 24-01-2005 07:21 PM |
Aktivni monitori (300 - 600 ?) - na okupu | Nocni | Monitoring | 5 | 21-10-2004 02:54 PM |